Pagina principala » 2017 » Ianuarie » 31 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 31 Ianuarie 2017 ora 14:00
11:48:19
Mireasa pentru fiul meu 31 Ianuarie 2017 ora 14:00
Va invitam sa urmariti cea de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Luni, 30 Ianuarie 2017 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. Continuam cea de-a 2 a parte a emisiunii cu discutii interesante, ultimele evenimente au cam starnit discutii in contradictoriu intre concurenti, rivalitatea se va arata si in aceasta dupa-amiaza, continuam acest inceput de saptamana cu noi materiale interesante si discutii la fel de interesante.

Asadar in ce-a de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, vorbim despre evenimente recent petrecute in casa, ceva neasteptat s-a intamplat chiar sambata, vom revedea si noi firul intamplarilor si ce i-a determinat pe mirii acestei competitii sa paraseasca competitia, dupa cum stiti, Radu si Andreea au ales sa rupa orice legatura ce emisiunea in care s-au cunoscut, deasemenea tot astazi continuam si cu alte cazuri recent petrecute in cadrul emisiunii Mireasa pentru fiul meu, subiecte senzationale si in aceasta dupa-amiaza, vedem si ce s-a discutat ieri dupa ce Denisa fosta concurenta a parasit platoul emisiunii, a si inca ceva, este foarte posibil ca Denisa sa revina in competitie dupa ce ieri si-a exprimat oarecum aceasta dorinta spunand ca se gandeste serios la o revenire.

Asadar vedem cele mai importante intamplari din ultimul timp, ne mai desparte o singura zi de o gala fabuloasa, dar pana atunci sa ne bucuram de subiectele ce se vor discuta in editia de astazi. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din aceasta dupa-amiaza, 31 Ianuarie 2017 de la ora 14:00 pe a1.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: fiul meu, 31 Ianuarie, Mireasa pentru, 14:00, 2017 ora

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar