Pagina principala » 2016 » Decembrie » 6 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 6 Decembrie 2016 ora 14:00
12:49:55
Mireasa pentru fiul meu 6 Decembrie 2016 ora 14:00
Va invitam sa urmariti cea de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Marti 6 Noiembrie 2016 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. S-au strans randurile in casa Mireasa pentru fiul meu, sambata, Adriana si Sergiu au parasit competitia in timp ce un nou concurent s-a alaturat in casa baietilor, este vorba despre Laurentiu care il vom cunoaste si noi mai bine in cea de-a 2 a parte.

In ce-a de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, aflam cine a fost cuminte si ce daruri au primit concurentii de la Mos Nicolae, astazi noi toti il sarbatorim pe Mos Nicolae, iar in casa Mireasa pentru fiul meu va fi petrecere. Dar pana atunci astazi vom continua cu materiale recente, discutii, certuri dar si momente mai frumaose. Ieri Maria si Bebe au refuzat sa plece din platoul emisiunii in pauza dintre emisiuni, astazi aflam si noi ce se intampla cu cei doi concurenti, mai mult Maria isi doreste eliminarea, ieri chiar si mama ei a incercat sa o incurajeze insa a fost in zadar, se pare ca Maria continua sa-si doreasca sa paraseasca competitia. Dar si Bebe a primit un telefon de dimineata de la sora lui, vedem si noi daca i-a schimbat starea aceasta interventie telefonica.

Asadar vedem cele mai importante evenimente, reactii interesante au avut loc in aceaste zile iar materialele o sa curga fara oprire, materiale extrem de controversate continua sa fie difuzate, se anunta o dupa-amiaza cel putin interesanta. Asadar Nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din aceasta dupa-amiaza, 6 Decembrie 2016 de la ora 14:00 pe a1.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: 6 Decembrie 2016, ora 14:00, mireasa pentru fiul meu

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar