Pagina principala » 2017 » Februarie » 6 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 6 Februarie 2017 ora 11:15
01:59:38
Mireasa pentru fiul meu 6 Februarie 2017 ora 11:15
Urmariti prima parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Luni, 6 Februarie 2017 incepand cu ora 11:15 pe antena 1. Continuam emisiunile zilnice incepand cu prima parte, iar subiectele se anunta a fi extrem de interesante, astazi sunt asteptati o noua serie de fosti concurenti sa reintre in casa Mireasa pentru fiul meu, care vor fi reactiile celor din casa aflam in prima parte, depaft, in prima parte vedem ce discutii au existat cand vechii concurenti au aflat ca Lorena dar si Ana-Maria au reintrat in casa, le vor acorda acestia votul? Imagini interesante de la ora 11:15.

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi, incepem cu o retrospectiva a zilelor ce tocmai au trecut, s-au intamplat atat de multe in aceste zile incat cu siguranta ne va interesa pe toti fiecare moment. Vedem cat de hotarati sunt vechii concurenti sa isi acorde voturi pozitive in favoarea celor care si-au exprimat dorinta de a reveni in casa Mireasa pentru fiul meu, dupa cum stiti, inca de sambata regulamentul s-a schimbat si orice fost concurent mai poate intra pana astazi in casa, sambata, Lorena dar si Ana-Maria au reintrat in casa. Aflam si noi mai multe de la ora 11:15. Subiecte ce vor fi abordate si in cadru primei parti a emisiunii de astazi, ce altceva s-a mai intamplat in aceste zile, vom afla si noi mai multe in prima editie din aceasta saptamana.

Vom aborda si subiecte precum ultimele evenimente din casa dar si intamplari recente din casa fetelor si din casa baietilor, saptamana trecuta am fost martori descalificari si eliminari in masa, Andreea, Radu dar si Marius au parasit competitia, asadar astazi urmarim emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 6 Februarie 2017 incepand cu ora 11:15 doar pe Antena 1. Puteti urmari fiecare emisiune zilnica in reluare pe aplay.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: 6 Februarie 2017, mireasa pentru fiul meu, ora 11:15

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar