Pagina principala » 2017 » Februarie » 7 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 7 Februarie 2017 ora 14:00
04:05:55
Mireasa pentru fiul meu 7 Februarie 2017 ora 14:00
Va invitam sa urmariti cea de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Marti, 7 Februarie 2017 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. Continuam cea de-a 2 a parte a emisiunii cu discutii interesante, dupa cum stiti deja in gala de sambata, s-au intamplat o multime de lucruri, noi reguli au aparut in cadrul competitiei, pana ieri au mai putut intra fosti concurenti care prin votul celor din casa dar si prin votul telespectatorilor pot continua aceasta competitie. Vedem si noi de la ora 14:00, cine se mai alatura in casa Mireasa pentru fiul meu.

Asadar in ce-a de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, vorbim despre evenimente recent petrecute in casa, vedem care sunt opiniile celor din casa referitor la noile reguli si ce discutii acide au aparut dupa ce ieri, Petru, Ali, Georgiana dar si Adriana au reintrat in casa Mireasa pentru fiul meu. Astazi vedem cum s-au acomodat noii concurenti si care au fost primele discutii, se pare ca nu toata lumea este de acord cu intrarea fostilor concurenti, care au fost primele reactii vedem si noi in cadrul emisiunii de astazi, acum fiecare cuplu poate castiga suma de 200.000 lei daca se casatoreste in data de 4 Martie 2017. O multime de materiale si discutii interesante, ne asteapta subiecte importante si in aceasta dupa-amiaza, ramaneti cu noi.

Asadar vedem cele mai importante intamplari din ultimul timp, ne mai desparte o singura zi de o gala fabuloasa, dar pana atunci sa ne bucuram de subiectele ce se vor discuta in editia de astazi. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din aceasta dupa-amiaza, 7 Februarie 2017 de la ora 14:00 pe a1.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: ora 14:00, 7 Februarie 2017, mireasa pentru fiul meu

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar