Pagina principala » 2016 » Noiembrie » 7 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 7 Noiembrie 2016 ora 11:15
10:45:01
Mireasa pentru fiul meu 7 Noiembrie 2016 ora 11:15
Urmariti prima parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Luni, 07 Noiembrie 2016 incepand cu ora 11:15 pe antena 1. O noua editie surprinzatoare unde rivalitatea dintre concurenti continua, deschidem emisiunea cu o retrospectiva recenta unde putem vedea cele mai interesante discutii, incepem o saptamana senzationala, cu subiecte foarte interesante.

In emisiunea Mireasa pentru fiul meu de astazi vedem vedem cum s-au acomodat noile concurente in casa, sambata, in Gala ce tocmai a trecut, sor alui Andrei a fost eliminata de catre telespectatori dar si de cei din casa, insa, in schimbul ei, au mai venit doua concurente foarte frumoase, este vorba despre Stefania cu varsta de 18 ani si Adriana, 30 de ani. Ele au mers direct in casa baietilor, cum s-au simtit primite de catre cavalerii casei vedem si noi in cateva materiale dea astazi.

Vom aborda si subiecte precum ultimele evenimente din casa dar si intamplari recente din casa fetelor si din casa baietilor, asadar astazi urmarim emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 7 Noiembrie 2016 incepand cu ora 11:15 doar pe Antena 1. Prinde fiecare emisiune din acest sezon Mireasa pentru fiul meu...


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: yce | Tag-uri: 7 Noiembrie 2016, mireasa pentru fiul meu, ora 11:15

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com