Pagina principala » 2016 » Noiembrie » 7 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 7 Noiembrie 2016 ora 14:00
11:46:00
Mireasa pentru fiul meu 7 Noiembrie 2016 ora 14:00
Va invitam sa urmariti cea de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Luni 07 Noiembrie 2016 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. O noua zi, un nou inceput, dar de saptamana, in aceasta prima zi din noua saptamana competitia continua cu un concurent in minus, dar si cu alte doua noi concurente in plus.

In ce-a de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, continuam sa aflam cum au fost primite cele doua noi concurente in casa, si cine a pus deja ochii pe Stefania ori Adriana. Tot odata vedem si momentul despartirii dintre Andrei si sora acestuia, Adelina a fost singura concurenta ce a parasit competitia in urma voturilor primite din partea telespectatorilor dar si a celor din casa. Se anunta o dupa-amiaza cel putin interesanta, sa nu pierdeti.

Asadar vedem cele mai importante evenimente, reactii interesante au avut loc in aceaste zile iar materialele o sa curga fara oprire, materiale extrem de controversate continua sa fie difuzate, se anunta o dupa-amiaza cel putin interesanta. Asadar Nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din aceasta dupa-amiaza, 7 Noiembrie 2016 de la ora 14:00 pe a1.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: ora 14:00, 7 Noiembrie 2016, mireasa pentru fiul meu

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar