Pagina principala » 2016 » Decembrie » 8 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 8 Decembrie 2016 ora 14:00
14:01:09
Mireasa pentru fiul meu 8 Decembrie 2016 ora 14:00
Va invitam sa urmariti cea de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Joi 8 Noiembrie 2016 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. Continuam cea de-a 2 a parte a emisiunii ca materiale interesante, vom avea un invitat surpriza de care unii concurenti se tem, suntem si noi curiosi cine va veni in casa Mireasa pentru fiul meu.

In ce-a de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, vorbim foarte mult despre prieteniile din casa, mama Andreei a intervenit si a sfatuit-o sa fie atenta la prieteni facand referire la Edith, ce anume a determinat-o sa afirme aceste lucruri aflam si noi de la ora 14:00. Tot de la ora 14:00, noi materiale destul de interesante apar, conflictele din casa se insetesc iar rivalitatea intre unii concurenti atinge cote destul de puternice. Continuam si cu alt subiect destul de interesant, daca ieri Laurentiu cu Ana-Maria nu formau un cuplu, aseara a fost surprins un material destul de interesant, au fost surprinse atingeri indraznete intre cei doi concurenti, vedem si noi mai multe in cea de-a 2 a parte a emisiunii.

Asadar vedem cele mai importante evenimente, reactii interesante au avut loc in aceaste zile iar materialele o sa curga fara oprire, materiale extrem de controversate continua sa fie difuzate, se anunta o dupa-amiaza cel putin interesanta. Asadar Nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din aceasta dupa-amiaza, 8 Decembrie 2016 de la ora 14:00 pe a1.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: mireasa pentru fiul meu, ora 14:00, 8 Decembrie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar