Pagina principala » 2017 » Februarie » 8 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 8 Februarie 2017 ora 14:00
02:10:09
Mireasa pentru fiul meu 8 Februarie 2017 ora 14:00
Va invitam sa urmariti cea de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Miercuri, 8 Februarie 2017 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. Continuam cea de-a 2 a parte a emisiunii cu discutii interesante, astazi este asteptat un nou concurent ce va ateriza direct in casa Mireasa pentru fiul meu, cel putin asa am fost anuntati in emisiunea de ieri, suntem si noi curiosi despre cine este vorba, oare sa fie vorba despre Florin? Vedem si noi de la ora 14:00, cine se mai alatura in casa Mireasa pentru fiul meu.

Asadar in ce-a de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, vorbim despre evenimente recent petrecute in casa, vedem care sunt opiniile celor din casa referitor la noile reguli si ce discutii acide au aparut dupa emisiunea de ieri, mai multi concurenti vechi si-au exprimat dorinta de a parasi aceasta competitie. Astazi este o miercure neagra pentru baieti, de acum in fiecare miercuri, fetele vor face nominalizari de baieti, nimic nu va mai fi cum a fost pana acum, va readuc aminte ca de acum fiecare cuplu poate castiga suma de 200.000 lei daca se casatoreste in data de 4 Martie 2017, asadar numaram zilele. O multime de materiale si discutii interesante, ne asteapta subiecte importante si in aceasta dupa-amiaza, ramaneti cu noi.

Asadar vedem cele mai importante intamplari din ultimul timp, ne mai desparte o singura zi de o gala fabuloasa, dar pana atunci sa ne bucuram de subiectele ce se vor discuta in editia de astazi. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din aceasta dupa-amiaza, 8 Februarie 2017 de la ora 14:00 pe a1.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: ora 14:00, mireasa pentru fiul meu, 8 Februarie 2017

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 2
avatar
0 Spam
1
VREAU PARTEA A DOUA DE LA MIREASA PENTRU FIUL MEU
avatar
0
2
In cel mai scurt timp punem si a 2 a parte, multumim.
avatar