Pagina principala » 2016 » Decembrie » 9 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 9 Decembrie 2016 ora 14:00
11:29:04
Mireasa pentru fiul meu 9 Decembrie 2016 ora 14:00
Va invitam sa urmariti cea de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Vineri 9 Noiembrie 2016 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. Continuam cea de-a 2 a parte a emisiunii ca materiale interesante, in prima parte a emisiunii am avut parte de cateva discutii foarte palpitante daca le putem spune asa, reluam intamplarile si in cea de-a 2 a parte.

Asadar in ce-a de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, vom vorbi despre prieteniile ce au mai ramas in casa dar si despre interventiile sustinatorilor, mama Andreei a intervenit si a sfatuit-o sa fie atenta la prieteni facand referire la Edith, ce anume a determinat-o sa afirme aceste lucruri aflam si noi de la ora 14:00. Tot de la ora 14:00, noi materiale destul de interesante apar, conflictele din casa se insetesc iar rivalitatea intre unii concurenti atinge cote destul de puternice. Continuam si cu alt subiect destul de interesant, daca ieri Laurentiu cu Ana-Maria nu formau un cuplu, aseara a fost surprins un material destul de interesant, au fost surprinse atingeri indraznete intre cei doi concurenti, vedem si noi mai multe in cea de-a 2 a parte a emisiunii.

Asadar vedem cele mai importante evenimente, reactii interesante au avut loc in aceaste zile iar materialele o sa curga fara oprire, materiale extrem de controversate continua sa fie difuzate, se anunta o dupa-amiaza cel putin interesanta. Asadar Nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din aceasta dupa-amiaza, 9 Decembrie 2016 de la ora 14:00 pe a1.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Adăugat de: yce | Tag-uri: ora 14:00, mireasa pentru fiul meu, 9 Decembrie 2016

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com