Pagina principala » 2017 » Februarie » 9 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 9 Februarie 2017 ora 14:00
02:24:49
Mireasa pentru fiul meu 9 Februarie 2017 ora 14:00
Va invitam sa urmariti cea de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Joi, 9 Februarie 2017 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. Continuam cea de-a 2 a parte a emisiunii cu discutii interesante, Petru a facut senzatie inca de ieri, dupa cum stiti fostul concurent Petru a reintrat in casa Mireasa pentru fiul meu cu planuri mari. Vedem si noi de la ora 14:00, cine se mai alatura in casa Mireasa pentru fiul meu.

Asadar in ce-a de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, vorbim despre evenimente recent petrecute in casa, vedem care sunt opiniile celor din casa referitor la noile reguli si ce discutii acide au aparut dupa emisiunea de ieri, mai multi concurenti vechi si-au exprimat dorinta de a parasi aceasta competitie. In emisiunea de ieri s-au intamplat o multime de lucruri, s-au facut nominalizari iar Andrei a parasit competitia, tot ieri s-a mai alaturat un concurent nou, este vorba despre Petru, fostul concurent al sezonului trecut, un concurent foarte controversat care a si recunoscut ca a venit sa castige, deja au avut lot discutii acide intre concurenti, va readuc aminte ca de acum fiecare cuplu poate castiga suma de 200.000 lei daca se casatoreste in data de 4 Martie 2017, asadar numaram zilele. O multime de materiale si discutii interesante, ne asteapta subiecte importante si in aceasta dupa-amiaza, ramaneti cu noi.

Asadar vedem cele mai importante intamplari din ultimul timp, ne mai desparte o singura zi de o gala fabuloasa, dar pana atunci sa ne bucuram de subiectele ce se vor discuta in editia de astazi. Asadar nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din aceasta dupa-amiaza, 9 Februarie 2017 de la ora 14:00 pe a1.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: 9 Februarie 2017, ora 14:00, mireasa pentru fiul meu

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar