Pagina principala » 2016 » Noiembrie » 9 » Mireasa pentru fiul meu » Mireasa pentru fiul meu 9 Noiembrie 2016 ora 14:00
13:23:24
Mireasa pentru fiul meu 9 Noiembrie 2016 ora 14:00
Va invitam sa urmariti cea de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu de Miercuri 9 Noiembrie 2016 incepand cu ora 14:00 pe antena 1. O noua zi, un nou inceput, in cea de-a 2 a parte vom cunoaste noi povesti, o vom cunoaste pe noua concurenta dar vom cunoaste si viata ei de acasa, mai exact pe fetita ei de care s-a despartit cu greu pentru a ajunge aici.

In ce-a de-a 2 a parte a emisiunii Mireasa pentru fiul meu, cum spuneam vom cunoaste viata uneia dintre noile concurente, o vom cunoaste pe Adriana in varsta de 30 de ani care a lasat acasa un ingeras, pe propriul ei copil pentru care a facut un sacrificiu enorm sa ajunga in aceasta competitie. Pe langa acest subiect vom vorbi din nou despre Andrei si despre fostele relatii, se pare ca Andrei si-a indreptat din nou atentia catre Ana, acesta are de gand sa reincerce o relatie cu Ana-Maria sa vada daca mai poate fi ceva intre ei. Mai departe vom aborda si alte subiecte ce ne vor starni interesul.

Asadar vedem cele mai importante evenimente, reactii interesante au avut loc in aceaste zile iar materialele o sa curga fara oprire, materiale extrem de controversate continua sa fie difuzate, se anunta o dupa-amiaza cel putin interesanta. Asadar Nu pierdeti emisiunea Mireasa pentru fiul meu din aceasta dupa-amiaza, 9 Noiembrie 2016 de la ora 14:00 pe a1.


Categorie: Mireasa pentru fiul meu | Tag-uri: 9 Noiembrie 2016, mireasa pentru fiul meu

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar