Pagina principala » 2016 » Martie » 1 » Antena 1 » Acces direct 01 Martie 2016 Online
02:30:13
Acces direct 01 Martie 2016 Online
Vizionează emisiunea Acces direct 01 Martie 2016, difuzată Marţi începând cu ora 17:00 pe Antena 1. În ediţia de astăzi vă aşteaptă noi dezvăluiri cutremurătoare despre familia celor doi soţi, Maria şi Laurenţiu, care cresc 6 suflete într-un chin total. Aceştia trăiesc cu toţii într-o cameră, o sărăcie lucie dar mai ales fără hrana necesară zilnic. Vedeţi ce au mai descoperit echipa Antena 1 despre această familie, dar şi cum se poate rezolva cazul. Tot în emisiunea Acces direct 01.03.2016, veţi afla mai multe despre vedetele mondene, noutăţi pe care Simona Gherghe le va aduce în platou pentru dumneavoastră. De asemenea, cazul Georgianei, fata care a fost bătută de către iubitul ei până a mutilat-o, iar acum, după doar 10 luni, bărbatul a fost eliberat. Ce ne dezvălui Georgiana, dar şi dacă acesta o va căuta să se răzbune, veţi afla în această după-amiază. Nu rataţi o nouă ediţie cu Simona Gherghe şi aflaţi cele mai tari nouati din aceste zile. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Acces direct din 01 Martie 2016, începând cu ora 17:00 pe Antena 1.

UPDATE: In emisiunea Acces direct de Marti, 01 Martie 2016, am urmarit imagini in care cei 6 ingeri care traiesc in saracie, au pasit intr-o baie unde au fost spalati, curatati, dar mai ales acestia au primit haine, jucarii si alimente de la telespectatori. De altfel, echipa Acces a trimis o echipa de curatatorie sa faca curat in casa capcana, unde traiesc cei 6 copii. Acestia au mers intre timp la locul de joaca, unde nici macar nu stiau ce inseamana bucuria de copil. Miracol in al 12-lea ceas, Mirela a fost salvata de catre iubitul ei. Povestea incredibila am aflat-o la final. Antonia si Alex Velea danseaza pe strazi pustii noaptea, iar Dominic face sport, cu ajutorul unui artist din fratia Velea. La 2 ani Maya este o domnisoara moderna si cocheta, iar aceasta a fost filmata intr-un moment unde mama si fetita purtau o discutie ca intre fete. Nicoleta Luciu este rasfatata de catre sotul ei, dar si de catre copii. Adriana Bahmuteanu este hotarata sa se lase pe mana unui estetician, vrea sa faca schimbari radicale. Adelina Pestritu s-a dus la spital dupa ce s-a dat organismul peste cap. Acolo medicii i-au spus ca dietele drastice ii vor afecta organismul de tot.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: acces direct online, Acces Direct reluare, acces direct 01 Martie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar