Pagina principala » 2016 » Martie » 16 » Antena 1 » Acces Direct de Miercuri 16 Martie 2016 Online
02:48:37
Acces Direct de Miercuri 16 Martie 2016 Online
Vă invităm la o nouă ediţie a emisiunii Acces direct 16 Martie 2016, difuzată Miercuri de la ora 17:00 pe Antena 1. În emisiunea cu Simona Gherghe veţi afla mai multe detalii despre vedetele mondene, vedete care surprind în fiecare zi. Astfel, nu rataţi momentele uimitoare din trecutul lui Connect-R înainte că scumpa lui fiica să se nască. Astfel, veţi vedea cum făcea furouri artistul, dar şi cum învârtea fetele în jurul lui. Tot în emisiunea Acces direct 16.03.2016, veţi afla mai multe detalii despre familia celor doi îngeri din baracă. Se pare că părinţii celor doi fac tot posibilul să le ofere o viaţă bună copiilor. De altfel, nu rataţi noi dezvăluiri de la Claudia, mama celor două fiice din întuneric, dar vedeţi şi ce au de gând echipa Acces să facă pentru a le salva din viaţa grea pe care o duc alături de mamă şi tată. Nu pierdeţi o nouă ediţie şi aflaţi mai multe detalii despre subiectele de astăzi. Aşadar, nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea Acces direct din 16 Martie 2016, disponibilă pe Antean 1 de la ora 17:00.

UPDATE: In emisiunea Acces direct de Miercuri, 16 Martie 2016, am aflat ca Alina, fosta iubita a lui guta il ataca pe manelist si dezvaluie ce comportament avea acesta in relatia lor, cat de sensibil era chiar si in momentele intime. Narcisa a primit 4 ani de inchisoare cu executare in urma cu aproape 2 ani dupa ce a intrat peste Beyonce in casa ei. Liviu Varciu a spus tot despre femei si despre cuceriri, mai ales ca acesta inca nu si-a gasit sufletul pereche. Connect-R, mega petrecere de acum 10 ani unde era cu totul de nerecunoscut. Acolo, acesta era alaturi de fosta lui iubita, Diana. Se pare ca mama surorilor din bezna este mai furioasa si pusa pe scandal ca niciodata. Toate acestea din cauza femeii de la protectia copilului care si-a facut aparitia in aceasta dimineata. Claudia alaturi de Ionut si-au luat fetitele si au fugit. De asemenea, am aflat despre Claudia ca merge inca pe centura, acolo unde a fost vazuta de catre o femeie. De asemenea, am urmarit povestea ingerilor din baraca, dar mai ales a parintilor care se zbat sa le tina in viata. La final am urmarit imagini video cu Valentina care se pregateste intens pentru intalnirea cu baietelul ei.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: acces direct online, acces direct 16 Martie 2016, acces direct 16.03.2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar