Pagina principala » 2016 » Aprilie » 1 » Antena 1 » Acces Direct de Vineri 01 Aprilie 2016
00:05:36
Acces Direct de Vineri 01 Aprilie 2016
Vă invităm la o nouă ediţie a emisiunii Acces direct 01 Aprilie 2016, difuzată Vineri de la ora 17:00 pe A1. Show-ul cu Simona Gherghe vă aduce noutăţi din lumea mondenă. Vedeţi ce lucruri incredibile au loc de ziua pacalelelor, dar şi cu ce ne vor surprinde vedetele din showbizul românesc. Tot în emisiunea Acces direct 01.04.2016, vă aşteaptă cele mai interesante subiecte ale zilei, iar gazda show-ului vă aşteaptă cu surprize inedite de întâi aprilie. De asemenea, vedeţi cu ce ne va surprinde familia celor trei copii abandonaţi de mamă, dar şi dacă femeia va dori să dea replica după ce s-a descoperit că minte. Nu rataţi o ediţie specială şi fiţi alături de cea mai tare ediţie a show-ului. Astfel, aflaţi detalii şi despre tatăl fetiţei care a fost abandonată de mama, ce se spune despre el dar şi care este adevărul, vom vedea. Aşadar, nu uitaţi să vizionaţi emisiunea Acces direct din 01 Aprilie 2016, începând cu ora 17:00 pe Antena 1.

UPDATE: In emisiunea Acces direct de Vineri, 01 Aprilie 2016, am aflat ca echipa Acces a gasit-o pe mama fetitei, cea care si-a abandonat copilul. Lucruri ingrozitoare s-a aflat despre ea, dezvaluite chiar de femeie. Ficele tatalui erou sunt parasite din nou de catre mama Domnica, dupa ce la testul poligraf ea a spus numai minciuni. Leonardo Doroftei lupta pentru fratii fara viitor. Unul dintre copii din cocioaba darapanata sufera de autism, iar barbatul le-a dat o mana de ajutor acestora, la grad si prin casa. Liviu Varciu arata total diferit acum aprape 20 ani. Imaginile video ne-a facut sa radem. Beyonce de Romania a fost acuzata ca presteaza servicii interzise in fata camerelor web, iar Nicolae Guta considera ca Madalina nu mai este o mama exemplu, astfel el a decis sa nu ii mai dea bani si nici casa pe care i-a promis-o. La 10 zile dupa atentat, Pepe a plecat in Bruxelles, astfel Raluca va sta cu sufletul la gura cat artistul isi tine show-ul in unul dinrte cluburile orasului. Delia, Bendeac si Chelo au facut un show pe cinste, care va incepe duminica aceasta.

Categorie: Antena 1 | Tag-uri: acces direct online, acces direct 01.04.2016, acces direct 01 aprilie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar