Pagina principala » 2016 » Martie » 11 » Antena 1 » Acces direct de Vineri 11 Martie 2016 Online
03:13:28
Acces direct de Vineri 11 Martie 2016 Online
Nu pierdeţi să urmăriţi emisiunea Acces direct 11 Martie 2016, difuzat de la ora 17:00 pe Antena 1. Show-ul cu Simona Gherghe vă aduce cele mai tari ştiri mondene. Se pare că mai multe vedete ne vor uimi astăzi, dar mai ales aflaţi ce face fiica lui Connect-R, dar şi cu ce ne surprinde ea de această dată. De asemenea, Oana Zăvoranu vine cu o nouă schimbare, însă despre ce este vorba veţi vedea. Tot în emisiunea Acces direct 11.03.2016, veţi afla mai multe detalii despre familia celor 5 copii care sunt terorizaţi de tată. Astăzi vedem unde va locui femeia si copii după ce un telespectator a promis că le va oferi cazare. Aflaţi mai multe detalii astăzi, dar să nu uităm de surorile din beznă care duc o viaţă foarte tristă alături de mama lor. Are de gând Claudia să o dea pe Nicoleta? Aflaţi astăzi! Aşadar, nu pierdet să vizionaţi emisiunea Acces direct din 11 Martie 2016, difuzat de la ora 17:00 pe A2.

UPDATE: In emisiunea Acces direct de Vineri, 11 Martie 2016, am urmarit imagini de azi-noapte cand Claudia si-a parasit din nou fetele la spital, cand acestia aveau cea mai mare nevoie de ea. Anda Adam este de nerecunoscu, aceasta arata total diferit inainte. Mama schingiuita de tatal copiilor sai a scapat din pumni dar nu si din iad. Aceasta a reusit sa plece de acasa dar nu a scapat de barbatul ei care face noi planuri pentru a-i distruge viata femeii. De altfel, 11 suflete traiesc intr-o camera de 9 metri patrati. Cornelia si Lupu Rodnic le-au facut ziua mai buna dupa ce au aflat de povestea lor incredibile. Beyonce trece prin cele mai groaznice clipe. Fosta iubita a lui Nicolae Guta este suspecta de cancer, iar reactia manelistului a fost una incredibila. Smiley, artistul cel mai scump, dezvaluie lucruri din viata lui persoanal, pe care o descrie "nu foarte agitata". Nicoleta Luciu a fost surprinsa cu fata acoperita parca de noroi. Toate acestea sunt de fapt un tratament cu namol.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: acces direct 11 martie 2016, Acces Direct reluare, acces direct 11.03.2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar