Pagina principala » 2016 » Februarie » 8 » Antena 1 » Acces direct din 08 Februarie 2016 Online
05:38:33
Acces direct din 08 Februarie 2016 Online
Vă aşteptăm să urmăriţi emisiunea Acces direct de Luni, 08 Februarie 2016, disponibilă pe Antena 1 de la ora 17:00. Vă aşteaptă o nouă zi alături de cea mai tare prezentatoare tv care vă aduce noutăţi din lumea mondenă. Pe lângă toate acestea, Camelia ne va prezenta şi astăzi horoscopul de mâine, acolo unde aflăm ce ne rezervă viitorul. Tot în emisiunea Acces direct din 08.02.2016, veţi afla mai multe despre Angela, vedetă din Belgia care susţine că a fost închisă 16 ani pe nedrept. Femeia a fost dusă la testul de poligraf, iar noi vom află astăzi dacă vedetă spune adevărul. De asemenea, vedeţi ce ne va mai dezvălui femeia cu 10 copii care trăiesc în sărăcie, chinuindu-se, iar Simona Gherghe va fi alături de dumneavoastră şi va prezintă un nou caz emoţionant. Aflaţi dacă Angela a spus adevărul dar şi multe altele în ediţia de azi. Aşadar, nu rataţi să vizionaţi emisiunea Acces direct din 08 Februarie 2016, difuzată pe A1 de la ora 17:00.

UPDATE: In emisiunea Acces direct de Luni, 08 Februarie 2016, am urmarit imagini video de la botezul micutei Nicoleta, care la 7 luni a fost botezata de doua vedete, ce i-a devenit mame spirituale. Mama Claudia, cea care traieste alatri de fiicele ei in intuneric au iesit la lumina. Andreea si Nicoleta au aflat ce inseamna distrctia. Angela, vedeta care a fost la un pas de sinucidere in anglia a facut testul poligraf si am aflat ca aceasta nu a mintit, ba chiar a facut inchiasoare 16 ani degeaba. Mai apoi, batranica de aproape 90 ani care e singura pe lume, parintii si fratii s-au stins, a avut parte de o surpriza chiar la ea acasa. Smiley a fost hartuit de o tanara misterioasa, unde la o petrecere, o fana s-a apropiat extraordinar de mult de el. De asemenea, Andra a lasat masca o tara intreaba, atunci cand s-a lasat imbratisata de cea mai draga fiinta din viata ei, mama. Aceasta imagine adorabila de pe pagina ei a primit numeroase like-uri si aprecieri. Maya, printesa lui Connect-R si a lui Misha a implinit 2 anisori, iar aceasta a fost sarbatorita regeste. Pepe si Raluca au iesit zilele trecute in oras si au petrecut pe cinste.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: ora 17:00, acces direct de luni, acces direct 08 februarie 2016, video, online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar