Pagina principala » 2016 » Februarie » 10 » Antena 1 » Acces direct din 10 Februarie 2016 Online
03:02:13
Acces direct din 10 Februarie 2016 Online
Nu rataţi să urmăriţi emisiunea Acces direct de Miercuri, 10 Februarie 2016, difuzată pe Antena 1 începând cu ora 17:00. Show-ul de astăzi va începe cu subiectele principale ale zilei pe care Simona Gherghe le va dezvălui în direct. Astfel, vedeţi ce vedete va vor surprinde de această dată, cu ce noutăţi vin dar şi prin ce păţanii au mai trecut. De asemenea, Camelia ne dezvăluie ce ne aşteaptă ziua de mâine, în horoscpul de azi. Tot în emisiunea Acces direct din 10.02.2016, veţi afla mai multe despre cazul Georgianei, fata care lupta pentru supravieţuirea bunicii. Femeia a crescut-o pe Georgiana când părinţii au abandonat-o, după ce au chinuit-o. Tânăra plânge neîncetat pentru că riscă să piardă casa, iar bunica ei este bolnavă grav şi se teme să nu moară. Mai multe veţi vedea în această după-amiază, dar nu rataţi nici celelalte subiecte incredibile. Aşadar, nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Acces direct din 10 Februarie 2016, disponibilă pe Antena 1 de la ora 17:00.

UPDATE: In emisiunea Acces direct de Miercuri, 10 Februarie 2016, am aflati ca Adrian Minune s-a distrat pe cinste in Mexic, insa acum artistul s-a intors acasa si a renuntat la fripturi, ananas pe gratar si alte delicatese. Mai apoi, Mihai, artistul care canta magnifica piesa "Ma ucide ea" a intrat in platou si a cantat piesa live, in direct. De asemenea, cazul fetitelor din intuneric a fost reluat, caci parintii acestora nu doresc sa le dea pe fete statului, acolo unde ar avea parte de o viata mai buna. Mama fetelor a dezvaluit ca daca le va da se va autodistruge. De asemenea, s-a descoperit fratele surorilor din bezna, Stefan, pe care Angelica, mama adoptiva l-a crescut ca pe propriul copil. De altfel, Georgiana, nepoata eroina a venit in platou alaturi de bunica de 80 ani pentru care lupta sa o salveze. Aceasta a dezvaluit ca parintii o bateau si nu ii dadea de mancare. Mama tinerei sustine ca i-a dat-o bunicii ca nu avea posibilitati sa o creasca.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: emisiunea de azi, 10.02.2016, video, acces direct 10 februarie 2016, online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar