Pagina principala » 2016 » Ianuarie » 14 » Antena 1 » Acces direct din 14 Ianuarie 2016 Online
04:40:00
Acces direct din 14 Ianuarie 2016 Online
Vă aşteaptă o nouă ediţie a emisiunii Acces direct de Joi, 14 Ianuarie 2016, disponibilă de la ora 17:00 pe Antena 1. Nu pierdeţi în această după-amiază noutăţile despre vedetele din lumea mondenă. De altfel, Simona Gherghe vă aşteaptă cu cele mai senzaţionale imagini video în care artiştii români trăiesc clipe incredibile. Tot în emisiunea Acces direct din 14.01.2016, veţi afla mai multe noutăţi despre familia Munteanu. Cei doi soţi luptă încă pentru copii lor, iar noi vom vedea dacă adevărul va ieşi la iveală în ceea ce priveşte viaţa pe care au dus-o copii alături de părinţii lor faţă de cea pe care o duc acum. Deşi nu au o locuinţă pe care o pot numi casă, cei doi locuiesc împreună cu bunica copiilor şi fratele tatălui. Lenuţa şi Dumitru dezvăluie faptul că nu se înţeleg cu unchiul copiilor şi asta le-a adus un nume rău în sat. Aflaţi ce ne vor mai dezvălui aceştia în ediţia de după-amiază şi ce s-a rezolvat în cazul celor 9 copii luaţi de stat. Aşadar, nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea Acces direct din 14 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 17:00 pe a1.

UPDATE: In emisiunea Acces direct de Joi, 14 Ianuarie 2016, am aflat ca e zi mare in familia Minune. Se pare ca fetita acestuia, Carmen, a luat sala pentru permisul de conducere, ceea ce a bucurat intreaga casa. Iubita care l-a parasit pe King Guta e posibil sa fie insarcinata. Mai apoi am aflat ca cea mai tunata romanca din lume, Cristina, o fata din Craiova care isi face veacul mai mult prin Germania. Imaginile cu Valentina Pelinel de la 14 ani a inmarmurit tara intreaga. Simona Trasca si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de sute de vedete. Mai apoi, dupa horoscopul de maine, am urmarit imaginile video de la cea mai tare nunta a anului. Se pare ca regele din Banat si-a insurat fiul cu cea mai frumoasa nora. Viorica de la Clejani a incantat toata sala la nunta de peste un milion de euro a fiului regelui Ciompi, care i-a scaldat in diamante si multi galbeni.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: acces direct 14 ianuarie 2016, acces direct cu simona gherghe, 14.01.2016, emisiunea de la ora 17:00

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar