Pagina principala » 2015 » Decembrie » 18 » Antena 1 » Acces direct din 18 Decembrie 2015 Online
04:29:07
Acces direct din 18 Decembrie 2015 Online
Vă reamintim să vizionaţi emisiunea Acces direct de Vineri, 18 Decembrie 2015, de pe Antean 1 difuzată de la ora 17:00. Show-ul de la amiază cu Simona Gherghe vine cu poveşti incredibile de viaţă în care oamenii au suferit enorm. După ce am urmărit cazul lui Robert, băiatul din ghenă, abandonat de mama lui am aflat că o femeie îl vizita pe vremea când era micuţ. Echipa Acces direct a descoperit că Mariana este acea femeia însă la testul ADN s-a descoperit că ea nu este mama reală, ci, după dezvăluirile ei, băiatul i-a fost schimbat la naştere şi vândut. Tot în emisiunea Acces direct din 18.12.2015, am urmărit imagini video cu această femeie alături de Robert, care îşi caută împreună, ea copilul furat şi el mama pierdută. Aflaţi dacă cei doi vor reuşi să îşi împlinească visul până de sărbători. De asemenea, numeroase surprize ne aşteaptă în platou, acolo unde Simona Gherghe va prezenta principalele subiecte ale zilei şi ne va pune la curent cu ştirile cele mai importante. Aşadar, nu rataţi să vizionaţi emisiunea Acces direct video de Vineri, 18 Decembrie 2015, începând cu ora 17:00 pe Antena 1.

UPDATE: In emisiunea Acces direct de Vineri, 18 Decembrie 2015, am aflat despre escrocheria la nivel inalt in care doi copii si o mama au fost distrusi de sistem. Robert, baiatul din ghena are acte false intorcmite de bebelus, iar mama Mariana este femeia caruia i s-a luat copilul din brate, fara voia sa. Se pare ca mama isi cauta baiatul parca intrat in pamant iar Robert are frati de care nu stia. Mama lui natala a aruncat mai multi copii in ghena cu multa nepasare. De altfel, Benny Cash este barbatul care a aruncat bani in strada multimii care a intins mana si i-a umilit pe toti. El a venit in platou si a facut marturisiri uimitoare. Franko a renuntat de tot la Carmen Minune si traieste cu o fata din Iasi de mai bine de cateva luni. Cei doi nu locuiesc impreuna inca, insa se iubesc fara masura. Ibrahim deja a iesit la vanatoare de domnisoare iar echipa acces a pus mana pe o conversatie intre el si o tanara misterioasa. Oana Zavoranu are casa roz si orbitoare de sarbatori iar Nicoleta Luciu este gata sa il primeasca pe Mos Craciun. In platou s-au cantat colinde iar Simona si echipa Acces au primit cadouri de la invitati.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: video, acces direct 18 decembrie 2015, 18.12.2015, editia de vineri, online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar