Pagina principala » 2016 » Ianuarie » 26 » Antena 1 » Acces direct din 26 Ianuarie 2016 Online
04:02:16
Acces direct din 26 Ianuarie 2016 Online
Te invit să vizionezi emisiunea Acces direct de Marţi, 26 Ianuarie 2016, difuzată de la ora 17:00 pe Antena 1. În această după-amiază vă aşteaptă noi momente incredibile din viaţa micuţei Maria. Fetiţa lui Florin Salam şi a Roxanei a avut parte de o petrecere de lux aseară, după ce botezul a decurs că la carte, iar părinţii sufleteşti a-i micuţei şi-au increstinat finuta. De asemenea, pregătirile regale ale fetiţei le veţi vedea astăzi, pentru prima petrecere a fiicei Maria a lui Salam. Tot în emisiunea Acces direct din 26.01.2016, veţi vedea cele mai apetisante bucate, cele mai inebunesti ritmuri de la cumătria de lux a fetitiei. Vedeţi ce emoţii au avut părinţii, dar şi cum s-au pregătiţi fraţii vitregi a-i fetiţei, cum s-au bucurat invitaţii şi ce cadouri de milioane a primit micuţa. Nu rataţi de altfel şi povestea bărbatului cu cei doi copii care trăiesc în sărăcie fără măsură, iar mama alcoolică spune lucruri fără să le gândească măcar, ba chiar se arată nepăsătoare. Aşadar, vă aşteptăm să nu rataţi emisiunea Acces direct din 26 Ianuarie 2016, difuzată pe A1 de la ora 17:00.

UPDATE: In emisiunea Acces direct de Marti, 26 Ianuarie 2016, am urmarit povestea crescuta in sopron in continuare. Acestea au mers la hotel aseara, insa, in loc sa faca o baie cum se cuvine alaturi de mama, cele doua au stat alaturi de Mara care le-a fost mama pentru o zi. Parintii sunt grav acuzati, insa nu se dau in laturi sa lase fetele pe mainile autoritatile, ba mai mult, tatal se opune vehement. Bianca Dragusanu s-a intors in Romania din America, dupa care a dezvaluit ca isi doreste un copil. Bianca si Victor e posibil sa aiba un bebe. Adelina Pestritu si Speak au avut parte de aventura vietii lor in America. Am urmarit imagini video si am aflat cum isi trateaza Speak iubita. Mai apoi am aflat ca la petrecerea fetitei lui Florin Salam nu a participat si micuta, ba mai mult a fost dusa la spital pentru ca era racita tare. De asemenea, spre final Simona Gherghe ne-a pastrat un video cu imaginile de colectie din anul 1988. Acolo unde vedetele se distrau ca la carte, iar Catalin Botezatu era de nerecunoscut, alaturi de Gheorghe Hagi si Gigi Becali.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: ora 17:00, video, online, 26.01.2016, acces direct 26 ianuarie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar