Pagina principala » 2016 » Aprilie » 14 » Atletico Textila » Atletico Textila Episodul 6 din 14 Aprilie 2016
15:31:50
Atletico Textila Episodul 6 din 14 Aprilie 2016
Vezi prin ce peripetii mai trec jucatorii celei mai cunoscute echipe de footbal din lume, Atletico Textila, Episodul 6 din 14 Aprilie 2016. Nu radem noi si in aceasta seara ? Episodul din aceasta seara a inceput in celula de arest, unde patronul echipei se roaga la Dumnezeu sa-l ierte si sa-l scape de arest, se simte urmarit de rau. Pe terenul de footbal, nea Traian are cateva vesti proaste, meciul dintre Atletico Textila si Deley United il vor avea arbitru pe Barsan, este o vestea extrem de proasta deoarece arbitrul are ciuda pe ei, in trecut doi jucatori de la Atletico i-au taiat cauciucurile, acum echipa nu stie ce sa faca pentru a-l mitui, se gandesc la niste peste, deoarece au auzit ca e pasionat.
Nea Gica, patronul echipei crede ca este urmarit de rau, acesta decide sa trimita preotul la fabrica sa o sfinteasca.

Cei doi jucatori trimisi dupa peste pentru arbitru au trait o experienta unica, au fost sa faca rost de peste, dar pana la urma s-au au decis sa mearga chiar ei sa pescuiasca, ce au prins, un cauciuc, cu chin cu vai au facut rost de un peste, insa surpriza vine la sfarsit, arbitrul e vegetarian, mai mult s-a suparat extrem de tare cand a aflat ca au omarat pestele.
Spre sfarsitul serialului, nea GIca si-a dat seama ca nu era posedat ci ca mancase prea multe fasole. Nea Traian i-a propus un targ arbitrului, ca preotul din echipa sa-i faca un botez, sa-i sfinteasca masina iar meciul ar fi ca si castigat, insa vine surpriza din partea preotului, acesta nu a fost de acord iar meciul va trebui jucat pe bune. Asadar nu pierdeti episodul 6 din Atletico Textila difuzat Joi 14 Aprilie 2016 de la ora 21:30 pe Protv.Categorie: Atletico Textila | Tag-uri: atletico textila episodul 6, atletico textila 14 aprilie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar