Pagina principala » 2016 » Aprilie » 21 » Atletico Textila » Atletico Textila Episodul 7 din 21 Aprilie 2016 Online
01:24:46
Atletico Textila Episodul 7 din 21 Aprilie 2016 Online
Nu ratati sa vizionati serialul Atletico Textila Episodul 7 de Joi, 21 Aprilie 2016, difuzat de la ora 21:30, unde fotbalul se arata a fi diferit decat pe stadion. Atletico se afla in mare confruntare pentru ca antrenorul Traian va pleca din sanul echipei. Fiind concediat, acesta se indreapta spre o alta meserie, mai linistita, si alege sa se angajeze la fabrica de textile. Cum umorul nu va lipsi nici astazi, totul se leaga de numele echipei sale, iar el nu renunta la ceea ce a construit.

Fiindca nu are de ales, Raluca face ravagii in echipa ceea ce face ca toata echipa sa se razvrateasca. Toata echipa iese la protest pentru ca isi vor antrenorul inapoi, iar ceea ce se intampla in multime va starni mult haz si voie buna. Printre toate acestea are loc si un mic accident unde unul dintre jucatori va fi cu gips la gat, ceea ce ii fac imposibile antrenamentele. In ciuda acestui fapt, fotbalistul nu se lasa si intra pe teren.

Deznodamantul acestui episod este unul total intortochiat, insa pana la final ramane sa vedeti intreaga poveste pe ProTv, in aceasta seara. Nu ratati momente unice si vedeti cu ce se va alege Raluca la final, dar si daca echipa isi va intoarce antrenorul inapoi, sa le fie lider. Pe langa acestea, si alte momente amuzante se vor petrece, dar mai multe detalii aflati de la ora 21:30.
Astfel, va astepta, sa urmariti emisiunea Ateltico Textila din 21 Aprilie 2016, Episodul 7 de la ora 21:30 pe ProTv.Categorie: Atletico Textila | Tag-uri: atletico textila 21 aprilie 2016, atletico textila Episodul 7

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar