Pagina principala » 2016 » Aprilie » 28 » Atletico Textila » Atletico Textila Episodul 8 din 28 Aprilie 2016 Online
03:34:41
Atletico Textila Episodul 8 din 28 Aprilie 2016 Online
Nu uitati sa vizionati serialul Atletico Textila Episodul 8 de Joi, 28 Aprilie 2016, incepand cu ora 21:00, unde veti vedea noi momente incredibile. In acest episod vom vedea daca s-a deslusit povestea cu antrenorul, momente ce nu pot fi ratate. Se pare ca antrenorul Traian nu a fost primit in echipa, insa in locul acestuia au incercat altii sa vina. In ciuda eforturilor depuse de Raluca, fotbalistii nu au acum un antrenor, iar meciurile sunt pe cale sa inceapa in curand. Cine ii va antrena pe acestia, si ce momente pline de umor vor fi difuzate in aceasta seara, veti vedea pe ProTV.

Tot in Episodul 8, veti afla ce s-a mai intamplat cu antrenorul Traian in timp ce echipa visa la un nou stapan. Cu Raluca in frunte, fotbalistii traiesc o tragica poveste, insa totul se rezolva intr-un final. Dar pana ce calvarul sa se termine, conducatoarea se mai bucura inca de victorie, iar baieiti sunt terminati de toate actele blondei.

Un meci decisiv este pe cale sa inceapa, insa baietii par sa aiba nevoie de ajutor mai mult decat le este oferit. Oare vor reusi acestia sa fie sustinuti pe cat trebuie? Vedeti prin ce situatii comice vor mai trece, dar si ce se va intampla intr-un final cu antrenorul Traian, in editie de astazi.
Asadar, vizionati serialul Atletico Textila Episodul 8 din 28 Aprilie 2016, difuzat de la ora 21:00 pe ProTV.Categorie: Atletico Textila | Tag-uri: atletico textila Episodul 8, atletico textila 28 aprilie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar