Pagina principala » 2016 » Aprilie » 20 » Bahar Viata Furata » Bahar Viata Furata Episodul 60 din 20 Aprilie 2016
01:22:17
Bahar Viata Furata Episodul 60 din 20 Aprilie 2016
Nu pierdeti un nou episod al serialului Bahar Viata Furata Episodul 60 dsponibil Miercuri, 20 Aprilie 2016, de la ora 20:00 pe Kanal D, unde veti vedea momente intriga cum nu v-ati fi asteptat. Hulya a primit ceea ce si-a dorit, iar in consecinta Mehmet Emir va trebui sa locuiasca in anexa servitorilor iar sora sa si copii ei in vila. Aici apar discutiile, insa pentru razbunare Sultan inregistreaza pe telefonul ei vocea lui Edigbe cu care o innebuneste la propriu pe Hulya. Intre timp, in loc sa se apropie de Hasret, Mehmet Emir merge la bratul Fulyei, iar aceasta ii vede impreuna si isi da seama ca nu mai are loc in inima lui. Sultan continua cu actiunile ei, moment la care participa una dintre servitoare pe care a amentintat-o.

Tot in Episodul 60, veti vedea cum Ates si Bahar ajung la o despartire din nou, din cauza discutiilor pe tema plecarii. Intre cei doi se petrec lucruri de necrezut, pe cand in vila Sultan intra in camera Hulyei pentru a copia ceva de pe calculator si e cat pe ce sa fie prinsa. Insa, planul merge ca pe roate, iar intr-o seara, Hulya aude glasul mamei sale si urca la etaj, iar pe geam ea o vede pe mama sa si urca pe acoperis. Episodul se termina straniu, insa detaliile le aflati urmarindu-l pe Kanal D.
AStfel, vizionati serialul Bahar Viata furata 20 Aprilie 2016, Episodul 60 disponibil pe Kanal D incepand cu ora 20:00.

UPDATE: In serialul Bahar Viata Furata Episodul 60 de Miercuri, 21 Aprilie 2016, Ates si Bahar s-au certat foarte rau, iar cand barbatul apare la usa, Efsun il alunga fara stirea surorii ei. Cand Bahar afla se supara foarte tare. De cealalta parte, dupa ce Hulya era cat pe ce sa se arunce de pe acoperis, Mehmet Emir si Arda au dus-o pe aceasta la spital sa o interneze la boli psihice. Acest fapt a adus discutii intre cei doi barbati, iar episodul se termina odata cu discutia dintre ei unde Arda si Mehmet Emir par sa isi fi declarat razboi.Categorie: Bahar Viata Furata | Tag-uri: bahar viata furata episodul 60, bahar viata furata 20 aprilie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar