Pagina principala » 2016 » Aprilie » 21 » Bahar Viata Furata » Bahar Viata Furata Episodul 61 din 21 Aprilie 2016
01:21:47
Bahar Viata Furata Episodul 61 din 21 Aprilie 2016
Serialul Bahar Viata Furata continua cu Episodul 61 de Joi, 21 Aprilie 2016, difuzat de la ora 20:00, unde au loc mai multe evenimente neasteptate. Se pare ca faptul ca Sultan a inregistrat vocea lu Edigbe o innebuneste pe Hulya, cea care pana la urma ajunge sa cada de la geam, impinsa de Sultan. La momentul faptei ajung chiar si Arda cu Mehmet Emir, iar acestia o interneaza in ospiciu de boli mintale, ceea ce o devasteaza pe Hulya. In ciuda acestui fapt, lucruri continua sa surprinda, mai ales ca Bahar si Ates continua sa se certe, iar intre cei doi exista o posibila despartire. De la ce au pornit discutiile si cum se va termina totul, ramane sa aflam in aceasta seara.

Tot in Episodul 61 vedem cum Efsun se bucura de noua sa sansa la viata, de bogatiile vietii si merge sa se distreze cu prietenele ei in club. Bineinteles ca acolo au loc diverse conflicte, iar finalul nu este deloc fericit pentru cei care se opun lui Efsun. CD-ul in care se afla tot adevarul despre adevarata fiica a lui Mehmet Emir ajunge pe mana unui copil, iar apoi pe mana lu Bahar, insa cei doi nu ajung sa vada continutul din cauza aparitiei altor momente. Vedeti ce se va intampla mai apoi, dar si cine pune mana pe acel CD pe care Beyza il pierde din nou, chiar astazi.
Astfel, vizionati serialul Bahar Viata furata Ep 61 din 21 Aprilie 2016, disponibil de la ora 20:00 pe Kanal D.

UPDATE: In serialul Bahar Viata furata Episodul 61 din 21 Aprilie 2016, Sakine a fost cea care a pus mana pe cd-ul care continea tot adevarul. In urma mai multor framantari, femeia si-a luat inima in dinti si l-a sunat pe Mehmet Emir caruia i-a lasat un mesaj vocal in care ii spunea totul despre Yusuf. La final, are loc masa in familia din Gelinik, unde vine si Sakine. Aceasta le spune celor de la masa ca i-a spus lui Mehmet Emir adevarul, iar acestea raman socate.Categorie: Bahar Viata Furata | Tag-uri: bahar viata furata episodul 61, bahar viata furata 21 aprilie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar