Pagina principala » 2016 » Aprilie » 27 » Bahar Viata Furata » Bahar Viata Furata Episodul 63 din 27 Aprilie 2016
01:52:25
Bahar Viata Furata Episodul 63 din 27 Aprilie 2016
Nu uitati sa urmariti serialul Bahar Viata Furata Episodul 63 de Miercuri, 27 Aprilie 2016, incepand cu ora 20:00, unde veti vedea ce se va mai petrece in viata frumoasei Bahar. Astfel, episodul va incepe cand Mehmet Emir si Hulya sunt gasite in groapa unde se afla cadavrul lui Yusuf, iar acestia sunt luati la sectie si inchisi. Intre timp, apare si Arda care este privit cu dispret de catre mama sa, insa pana la urma Hulya este eliberata. Cat despre Mehmet Emir nu se poate spune acelasi lucru. Bahar cand aude vestea, este gata sa mearga sa spuna adevarul, desi acest lucru ar fi trebuit sa il faca Efsun, care este datoare cu varf si indesat celui caruia ii spune tata.

Tot in rezumatul ep 63, Bahar este surprinsa de catre Sultan si Salih cand vrea sa mearga la sectie, insa este oprita de catre cei doi si inchisa in garaj. Aceasta sta ore in sir acolo, iar Efsun in loc sa o ajute, o condamna mai tare. Intre timp, Ates o cauta cu dipserare pe iubita lui, chiar daca intre cei doi lucrurile nu mai stau atat de stralucit. Vedeti ce se va intampla si daca acesata va fi gasita.

De cealalta parte, Hulya si Ates fac tot posibilul ca sa il salveze pe Mehmet Emir, iar la conac se fac investigatii amanuntite. Ismail incepe investigatiile inca de la sursa, dar ajunge si la usa lui Sakine, care a sunat pe telefonul de la conac. Vedeti ce va afla acesta dar si ce se va intampla mai departe, in episodul de astazi.
Asadar, nu pierdeti sa vizionati serialul Bahar Viata furata Episodul 63 din 27 Aprilie 2016, incepand cu ora 20:00 pe Kanal D.Categorie: Bahar Viata Furata | Tag-uri: bahar viata furata episodul 63, bahar viata furata 27 aprilie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar