Pagina principala » 2016 » Iunie » 17 » Bahar Viata Furata » Bahar Viata Furata Episodul 86 din 17 Iunie 2016
00:19:31
Bahar Viata Furata Episodul 86 din 17 Iunie 2016
Serialul turcesc Bahar Viata Furata 17 Iunie 2016, difuzeaza Episodul 86, incepand cu ora 20:00. Dupa toate cele petrecute, la conac Arda ii cere socoteala mamei sale pentru Kenan, iar Mehmet intervine si el. Aceasta face scandal si pleaca, dupa ce Bahar ii bate obrazul. In timp ce Bahar si Ates petrec timpul impreuna, barbatul este sunat de pe un numar anonim, iar dincolo de telefon se afla o voce care ii spune ca stie numele criminalului lui Doruk. Arda merge la bar si se imbata, iar cand Efsun suna, barmanul ii raspunde si ii spune unde se afla. Acesta este luat acasa in Gelinik, iar cand se trezeste, Arda se intalneste cu Zeynep, iar intre cei doi au loc discutii pe care soacra fetei le vede dincolo de fereastra.

Tot in Bahar Ep 86, Hulya se intalneste cu Kenan, iar Arda apare la restaurnat, unde face scandal si ii da un pumn lui Kenan. Efsun si Sultan profita ca Arda s-a imbatat si il pune sa semneze un act prenuptial pentru o despagubire imensa, in caz de divort. Ates incearca sa se intalneasca cu cel de la telefon, insa barbatul ii joaca diverse feste, pe cand Ismail incearca sa il ajute pe Ates sa afle cine e.

Hulya anunta ca se va marita cu Kenan, insa acest lucru il face pentru ca Efsun si Sultan sa plateasca pentru acel act intocmit. Cemal primeste o bataie buna de la oamenii lui Kenan, dupa ce il ameninta sub ochii lui pe Arda, iar Hulya ramane singura in casa, pe cand toti se duc la petrecerea firmei. Asadar, vizionati serialul Bahar Viata furata Episodul 86 din 17 Iunie 2016, incepand cu ora 20:00 pe Kanal D.Categorie: Bahar Viata Furata | Tag-uri: bahar viata furata episodul 86, bahar 17 Iunie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar