Pagina principala » 2016 » Iunie » 22 » Bahar Viata Furata » Bahar Viata Furata Episodul 87 din 22 Iunie 2016
08:40:37
Bahar Viata Furata Episodul 87 din 22 Iunie 2016
Serialul Bahar Viata Furata din 22 Iunie 2016, difuzeaza Episodul 87 de la ora 20:00. La conac, femeile din Gelinik, impreuna cu Efsun fac scandal, in timp de Hulya era singura cu servitoarele. La holdingul Atahan se petrec lucruri nebanuite. Se pare ca Hulya vine insotita de catre Kenan, care anunta ca vr face nunta in curand, iar pe scena, cand Mehmet Emir este premiat, Kenan se amesteca in discutiile lui. Mehmet isi iese din fire si il loveste, iar acolo au loc lucruri stranii. Pe ecran, in timp ce derulau pozele, apare o fotografie cu micutul Doruk pe care scria ca ucigasul se afla chiar in sala. Ates este sunat de misteriosul numar care ii confirma cele scrise pe exran, dar trebuie sa renunte la actiunile de la Atahan pentru a-i spune adevarul. Intre timp, Arzu profita si le povesteste lui Bahar si Hasret planurile ei si a lui Ates de viitor.

Tot in Bahar Ep 87, Arzu incearca sa se apropie de Ates, insa acesta refuza si pleaca, cu diverse pretexte. La conac au loc pregatirile pentru nunta, iar Hulya se imbraca in rochia de mireasa, in timp ce Kenan vine sa isi ia viitoarea sotie sa semneze actele si sa petreaca impreuna. Arda merge in dormitor si cauta pistolul.

Efsun il vede pe Arda ce vrea sa faca si incearca sa il opreasca, insa acesta ajunge la restaurant si il ameninta pe Kenan. Arda trage cu pistolul, insa Hulya s-a bagat in fata lui, pentru a-l salva. Asadar, nu pierdeti serialul Bahar Viata furata Episodul 87 din 22 Iunie 2016, incepand cu ora 20:00 pe Kanal D.Categorie: Bahar Viata Furata | Tag-uri: bahar 22 Iunie 2016, bahar viata furata episodul 87

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar