Pagina principala » 2016 » Iunie » 23 » Bahar Viata Furata » Bahar Viata Furata Episodul 88 din 23 Iunie 2016
01:45:09
Bahar Viata Furata Episodul 88 din 23 Iunie 2016
In serialul turcesc Bahar viata furata Episodul 88 de Joi, 23 Iunie 2016, difuzat de la ora 20:00. Mehmet Emir este pus in situatia in care Kenan ii ofera pistolul, insa acesta nu ii raspunde provocarilor. In familia Atahan se pune ceata in toti membrii familiei odata ce casnicia Hulyei cu Kenan a avut loc, iar acesta planuieste sa distruga totul in calea lui. Cat despre viata din Gelinik, nici acolo lucrurile nu stau mai roz. Se pare ca Muzafer este indragostita pana peste cap de Ilyas, insa acesta pune ochii pe sora ei. Situatia ia o intorsatura neasteptata, mai ales ca acum acestia nu mai au casa unde sa stea, dupa ce totul s-a facut scrum in urma incendiului pe care oamenii lui Kenan l-a provocat.

Tot in Bahar Ep 88, Ates incearca sa se impace cu Bahar si ii face o cina romantica surpriza. Insa, momentul este stricat chiar de Arzu, care face o criza de nervi. In urma acestora, Bahar este pe punctul de a fi inecata in fundul apei, fapt comis chiar de Arzu, iar cand Ates isi da seama de acest lucru, o anunta pe aceasta ca vor divorta.

Arzu nu se lasa mai prejos, iar pentru aceasta planuieste in continuare sa o omoare pe Bahar. In acest moment intervine chiar Hasret, iar inevitabilul are loc sub ochii tuturor. Aflati ce s-a intamplat, in aceasta seara. Asadar, nu pierdeti serialul Bahar Viata furata Episodul 88 din 23 Iunie 2016, incepand cu ora 20:00 pe Kanal D.Categorie: Bahar Viata Furata | Tag-uri: bahar 23 Iunie 2016, bahar viata furata episodul 88

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar