Pagina principala » 2016 » Iunie » 29 » Bahar Viata Furata » Bahar Viata Furata Episodul 90 din 29 Iunie 2016
01:26:06
Bahar Viata Furata Episodul 90 din 29 Iunie 2016
In aceasta seara la Bahar Viata furata Episodul 90 din 29 Iunie 2016, veti urmari noi momente incredibile. Hasret merge sa o viziteze pe Arzu, iar acolo are loc o cearta bine meritata. In urma acestora, Arzu primeste o palma de la Hasret, iar ca razbunare, aceasta se loveste singura si merge sa declare la politie impotriva lui Hasret. Bahar, Ates si Mehmet afla totul si merg la sectie unde Ismail le transmite ca nu o poate scoate pe Hasret din inchisoare decat daca Arzu isi retrage plangerea. Aceasta refuza, insa dupa mai multe scandaluri Bahar este cea care merge la Arzu si reuseste sa o inregistreze cand spune totul.

Tot in Bahar Ep 90, veti vedea cum la conacul Atahan, Kenan o ameninta pe Fulya ca va spune tot adevarul despre faptul ca Umut nu este copilul lui Mehmet iar aceasta cade in genunchi si il roaga sa nu o faca. Are loc o petrecere in cinstea micutului, unde Kenan scoate dovada ca acel copil nu este al lui Mehmet, timp in care Fulya scoate un cutit si se repede la Kenan.

Intre timp, in Gelinik, Ilyas este batut de catre Salih, iar cand se afla totul un scandal imens are loc. Hanife si Cevriye pleaca de la sora ei de acasa si Ilyas le invita sa stea la el. Aflati mai multe in aceasta seara in serialul Bahar viata furata Episodul 90 dn 29 Iunie 2016, incepand cu ora 20:00 pe Kanal D.Categorie: Bahar Viata Furata | Tag-uri: bahar viata furata episodul 90, bahar 29 Iunie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar