Pagina principala » 2016 » Iulie » 7 » Bahar Viata Furata » Bahar Viata Furata Episodul 94 din 07 Iulie 2016
00:41:32
Bahar Viata Furata Episodul 94 din 07 Iulie 2016
Serialul Bahar Viata Furata Episodul 04 de Joi, 07 Iulie 2016, va fi disponibil de la ora 20:00. In acest episod vom vedea ce se va intampla cu Bahar. In timp ce Ganimet este luata la sectie si inchisa, Efsun este rapita de catre oamenii lui Yilmaz, care o forteaza pe aceasta sa o sune pe Bahar sa o rapeasca si pe ea. Astfel, cele doua sunt luate de ei si duse intr-o duba la drum. La casa de vacanta, Mehmet primeste o vizita de la o femeie care ii cere ajutorul. Femeia este de fapt trimisa de catre Kenan, cu un scop. Despre ce este vorba, veti vedea. Cand Sultan isi da seama ca Efsun a disparut, merge direct la Arda, iar cei doi pornesc in cautarea ei. Ates isi da seama si el ca Bahar a disparut si se gandeste ca viata ei este in pericol.

Tot in Bahar Ep 94, veti vedea cum Hanife incearca sa ii spuna mereu adevarul lui Sultan, insa este intotdeauna oprita. Sultan isi iese din fire iar in Gelinik are loc o adevarata cearta. Ates vine la Mehmet Emir si ii spune ca a disparut Bahar, iar acestia afla ca cele doua surori nu sunt pe nicaieri.

In timp ce sunt cautate, Bahar si Efsun reusesc sa opreasca masina, aceasta intra in copac si oamenii lui Yilmaz lesina, iar cele doua fug. pe drum se intampla numeroase lucruri, insa mai multe veti urmari in aceasta seara. Asadar, nu pierdeti serialul Bahar Viata furata Episodul 94 din 07 Iulie 2016, incepand cu ora 20:00 pe Kanal D.Categorie: Bahar Viata Furata | Tag-uri: 07 Iulie 2016, bahar ep 94, episodul 94, bahar viata furata

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar