Pagina principala » 2016 » Iulie » 14 » Bahar Viata Furata » Bahar Viata Furata Episodul 97 din 14 Iulie 2016
00:24:48
Bahar Viata Furata Episodul 97 din 14 Iulie 2016
Nu pierdeti in aceasta seara Bahar Viata Furata Episodul 97 din 14 Iulie 2016, difuzat de la ora 20:00. In aceasta seara, veti vedea cum Efsun merge dupa Arzu, insa aceasta reuseste sa scapa. Cand se trezeste, Arzu isi da seama ca cel care a impins-o sa il omoare pe Ates este chiar Kenan. Cand merge sa ii ceara socoteala, barbatul ii spune ca nu are cum sa dovedeasca si ii face semn omului sau sa o duca la sectie cu motiv ca a venit sa il omoare pe Ates. Bahar si Efsun merg la Sultan la spital, impreuna cu Zeynep. Acolo, Zeynep ii promite mamei sale ca nu o va parasi niciodata, pe cand Ganimet asculta totul de la usa cu inima sfasiata.

Tot in Bahar Ep 97, veti vedea cum Efsun si Bahar o conving pe Zeynep sa mearga sa munceasca la Efsun la magazin si promite sa o faca imaginea magazinului. Efsun primeste cadou in dar de la Arda, o masina mercedez, exact asa cum si-a dorit ea. Hulya si cei doi se cearta pana la cutite.

Cand are loc petrecerea de inaugurare, Efsun este ceruta de sotie pe scena de Arda, iar ea accepta. Ismail spune ca a pierdut-o pe veci pe Efsun si pleaca suparat. Bahar o surprinde pe Cemre ca ii spune lui Mehmet Emir ca il iubeste, chiar de fata cu ea. Asadar, vizionati serialul Bahar Viata Furata Episodul 97 din 14 Iulie 2016, disponibil de la ora 20:00 pe Kanal D.Categorie: Bahar Viata Furata | Tag-uri: 14 Iulie 2016, bahar ep 97, episodul 97, bahar viata furata

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar