Pagina principala » 2016 » Aprilie » 19 » Bravo, Romania » Bravo Romania Episodul 3 din 19 Aprilie 2016
03:03:33
Bravo Romania Episodul 3 din 19 Aprilie 2016
Va invitam sa urmariti o seara emotionanta cu Bravo Romania de astazi, 19 Aprilie 2016, Episodul 3 difuzat de la ora 20:30, unde cele mai interesante momente au loc in culisele platoului. Show-ul care are menirea de a salva pe cineva sau de a oferi o mana de ajutor celui care are nevoie, show-ul unde firmele mari isi pun osul la treaba si incearca sa faca spectacol pentru a castiga cauza pentru care lupta. Astfel, o echipa de soferi de taxi vor intra in platou si vor incerca sa ofere un moment unic la care nu ne-am fi asteptat. In timp ce juratii votau notele, Mihai Petre i-a tinut intr-atata in suspans, ca acestia nu au mai avut rabdare sa stea cu sufletul la gura. Vedeti ce replica i-a dat Mirabela, dar si ce discutii mai au loc in platou.

Tot in Editia 3 va fi prezenta o echipa de la Presto Pizza, insa nu doar gatitul este o pasiune ci si dansul. Vedeti ce echipa vor forma acestia, ce show vor prezenta, dar mai ales pentru cine lupta ei sa castige premiu. Nissa vine cu cele mai frumoase domnisoare din modelling, cu o prestatie frumoasa si un moment artistic. Acestia isi doresc sa ajunga la marele premiu.

Astfel, vizionati mai multe detalii despre cele trei echipe, dar si ce cazuri incredibile vor fi prezentate chiar astazi. Pe parcursul show-ului vedeti cum s-au descurcat concurentii participanti la repetitii pana au invatat toti pasii. La final, vedem care sunt notele cele secrete si cine a castigat editia de azi, cu premii in bani.
Asadar, nu uitati sa vizionati emisiunea Bravo Romania, Episodul 3 din 19 Aprilie 2016, difuzata de la ora 20:30 pe Antena 1.Categorie: Bravo, Romania | Tag-uri: bravo romania episodul 3, bravo romania 19 aprilie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar