Pagina principala » 2016 » Aprilie » 26 » Bravo, Romania » Bravo Romania Episodul 4 din 26 Aprilie 2016
02:35:48
Bravo Romania Episodul 4 din 26 Aprilie 2016
Va asteptam sa urmariti emisiunea Bravo Romania, Episodul 4 de Marti, 26 Aprilie 2016, incepand cu ora 20:30, unde veti vedea cele mai interesante momente de caritate. Sarbatorea Pascala aduce in sufletul oamenilor mai multe bunatate, iar firmele mari cu multi angajati, vor veni sa impresioneze juriul format de Mihai Petre, Mirabela Dauer, Razvan si Dani, pentru a castiga premiul editiei pe care il vor dona unui caz umanitar. Aflati cate sunt cele trei cazuri pe care se va da lupta astazi, dar si ce poveste ascund acestea.

Tot de la ora 20:30, nu uitati sa tineti partea celui mai bun moment artistic, unde o echipa va incerca sa faca senzatii pe scena Bravo Romania, va chiar ii va reusi. Despre cine este vorba, si ce cazuri vor fi dezvaluite astazi, veti vedea. Nu ratati o noua seara incredibila, cu oameni noi, oameni buni la suflet ce vor sa isi dea silinta pentru a salva vieti.

Cat despre cele trei momente artistice, aflati ce firme mari vor participa de aceasta dat, in pragul sarbatorilor, dar si ce ne vor dezvalui acestia. Ce meserie au si care este atuul lor, ramane sa aflam in aceasta seara de pe antena1. Astfel, vizionati show-ul de talente cu momente emotionante si nu pierdeti nici-o clipa ce va poate surprinde.
Asadar, vizionati emisiunea Bravo Romania din 26 Aprilie 2016, Editia 4 disponibila de la ora 20:30 pe antena 1.

Editia Bravo Romania de astazi nu s-a difuzat
Categorie: Bravo, Romania | Tag-uri: bravo romania 26 aprilie 2016, bravo romania episodul 4

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar