Pagina principala » 2016 » Mai » 1 » Clipa de fericire » Clipa de Fericire Editie Speciala de Paste din 1 Mai 2016
02:21:05
Clipa de Fericire Editie Speciala de Paste din 1 Mai 2016
Nu ratati emisiunea Clipa de fericire, Editia 2 de Paste, difuzata Duminica, 1 Mai 2016, de la ora 22:30, unde veti vedea noi momente de bine facere. Show-ul revine cu noi momente emotionante ce va pot surprinde, mai ales atunci cand visul poate deveni realitate. Oamenii de pe strazi, orfanii si toti cei nevoiasi au o sansa enorma daca o intalnesc pe femeia care isi dedica viata pentru a-i ajuta. Astazi o vom cunoaste si noi, iar aceasta ne va dezvalui toata viata sa, de cand a inceput istoria binelui, dar si prin ce momente unice a trecut femeia. Si pentru ca visul sa i se implineasca, in platoul emisiunii aceasta va avea parte de surpriza vietii ei.

Tot de la ora 22:30, o tanara vrea sa isi implineasca un vis dupa ce ea si fratii ei au ramas orfani. Acum fetita a ramas cu grija celor mici, insa are un vis enorm. Aflati mai multe in aceasta seara si vedeti ce momente a avut parte aceasta. Cat despre familii pierdute si de mult uitate, vom viziona astazi o revedere cu ochii in lacrimi si multe suspine, dupa ce soarta i-a despartit. Nu ratati aceste momente emotionante.

Amalia Enache ne prezinta si un caz exceptional, de iubire, unde doi oameni au trait modest si fericiti, ba chiar au si un copil impreuna. Soarta nu a fost de partea lui si micutul de 4 ani lupta acum cu cea mai crunta boala, leucemia. Aflati mai multe in aceasta seara si vedeti ce schimbari radicale au avut loc in viata celor 3 oameni minunati.
Asadar, vizionati emisiunea Clipa de fericire, Editia Speciala de Paste din 1 Mai 2016, difuzata de la ora 22:30 pe ProTv.Categorie: Clipa de fericire | Tag-uri: editia 2 de paste, clipa de fericire 1 mai 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar