Pagina principala » 2015 » Noiembrie » 29 » Antena 1 » Emisiunea Acces direct de Duminica 29 Noiembrie 2015 ora 14:00 Online
02:00:58
Emisiunea Acces direct de Duminica 29 Noiembrie 2015 ora 14:00 Online
Nu pierde ocazia să vizionezi emisiunea Acces direct, ediţia specială de Duminică, 29 Noiembrie 2015, difuzată în primă parte de la ora 14:00, pe Antena 1. Cu ocazia aniversării de 22 ani de Antena, vor avea loc ediţii speciale concepute pentru telespectatori. Simona Gherghe ne va bucura astăzi cu surprize uriaşe. Alături de echipa acces, prezentatoare va merge la eroi acasă şi îi va surprinde cu voie bună. Tot în emisiunea Acces direct din 29.11.2015, aflăm care sunt aceşti eroi. Ei bine, oamenii simpli au devenit salvatori a-i României, iar astăzi îi aşteaptă o surpriză enormă, alături de gazda emisiunii. Ce se va întâmpla şi dacă vom avea parte de invitaţi speciali în platou Acces, telespectatorii sunt invitaţi să afle urmărind prima parte a show-ului de astăzi. Aşadar, nu rataţi să vizionaţi ediţia specială de Duminică a emisiunii Acces direct dn 29 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 14:00.

UPDATE: In prima editie a emisiunii Acces direct de Duminica, 29 Noiembrie 2015, ora 14:00, am urmarit cazuri ale oamenilor care au fost salvati de catre echipa Antena1. Simona Gherghe l-a avut ca partener pe Dan Negru astazi si impreuna ne-au prezentat principalele subiecte. Cristian, este baiatul care a fost dat printre straini de mama, dar care a cunoscut-o pe cea care i-a dat viata dupa mai bine de 15 ani. Astazi el a decis sa ramana in Romania, in tara natala, unde si-a gasit si o iubita. Cristian a cerut-o pe Mihaela in casatorie, in direct. Mai apoi, la doar 80 ani, batranica isi creste nepoata cu fortele ramase. Aceasta a venit in platou cu un cadou pentru Antena si alaturi de Daniela, fetita ei, au ramas in platou pentru a ne povesti istoria lor. Noaptea tarziu, trupa celor trei baieti care sunt virali pe internet, au facut o melodie speciala pentru Antena si au cantat-o in direct. Tata Nicu, este barbatul pe care fiica lui l-a crezut mort. Cand si-a dat seama ca tatal este in viata, l-a luat alaturi de ea, langa sot si fiica. Astazi, Paula si Nicu vin in platou sa ne multumeasca pentru ca s-au regasit. Si viata lui Luca, eroul salvat de un destin crud dupa ce a fost abandonat la nastere, si-a dorit sa isi gaseasca mama si a gasit-o, si-a dorit sa devina vedeta si reusit. Acesta a participat la X FActor in Marea Britanie, unde si-a implinit visul.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: acces direct 29 noiembrie 2015, ora 14:00, 29.11.2015, editia speciala

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar