Pagina principala » 2016 » Februarie » 4 » Antena 1 » Emisiunea Acces direct de Joi 04 Februarie 2016 Online
04:28:33
Emisiunea Acces direct de Joi 04 Februarie 2016 Online
Vă invit să vizionaţi emisiunea Acces direct de Joi, 04 Februarie 2016, disponibilă de la ora 17:00 pe A1. În emisiunea de azi vă aşteaptă noi dezvăluiri incredibile de la vedetele voastre favorite. Aflaţi ce ne va spune Simona Gherghe despre artiştii plecaţi în vacanţe de vis, ce speculaţii se mai aud despre vedetele care vor să rămână însărcinate, dar şi ce schimbări importante mai fac alţii din lumea mondenă. Tot în emisiunea Acces direct din 04.02.2016, veţi afla povestea cutremurătoare a surorilor din şopron, luate de stat, pentru a le oferi o viaţă mai bună. De asemenea, nu rataţi noutăţile despre familia celor doi copii de 7 şi de 10 ani care au fost surprinşi cerşind, dar mai ales fumând pe stradă. După emisiunea de ieri, Simona Gherghe a aşteptat un decret de la protecţia copilului pentru cei doi micuţi, mai ales că s-a aflat adevărul despre părinţii consumatori de alcool. I-a luat statul din mâna lor sau i-a lăsat nepăsători? Aflaţi toate acestea în emisiunea Acces direct din 04 Februarie 2016, difuzată de la ora 17:00 pe Antena 1.

UPDATE: In emisiunea Acces direct de Joi, 04 Februarie 2016, cei doi copii de 7 si 10 ani din Giurgiu care au fost descoperiti ca fumau, au fost luati de la parinti, ieri, dupa emisiune. Parintii au intrat in direct si au dezvaluit ca nu beau in fiecare zi, insa sunt disperati sa isi recupereze copii. Sora mamei a intrat in direct telefonic si a dezvaluit tot adevarul. Vina o da pe tatal copiilor. Din Pivnita, pe strazi! Vedeta in tara si cersetoare in Belgia, aceasta dezvaluie ca a fost inchisa timp de 14 ani pe nedrept. Botezatu a fost cuprins de iubire alaturi de Vica. Cei doi ne-au dezvaluit dragostea curata. Bote a pregatit o surprinza pentru iubita lui, iar mai apoi am vazut cum se ingrijeste fashionistul. Surioarele din bezna au ajuns la disperare, mai ales ca mama nu mai are nici cu ce sa le hraneasca, insa, ca sa le ofere o viata mai buna, mama va trebui sa renunte la ele.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: video, 04.02.2016, online, acces direct de joi, acces direct 4 februarie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar