Pagina principala » 2015 » Martie » 12 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Joi 12 Martie 2015 Online
02:30:37
Emisiunea Acces Direct de Joi 12 Martie 2015 Online
Urmăriţi emisiunea Acces Direct de Joi 12 Martie 2015 la Antena 1 începând cu ora 17:00, emisiune în care vom afla noi detalii despre ancheta desfăşurată în cazul bătrânei care a murit pe străzi după ce a fost izgonită din spitalul Tractorul din Braşov. Ancheta este în curs de desfăşurare iar autorităţile competente au declarat că vinovaţii vor fi pedepsiţi în cel mai scurt timp. Ca o ironie a sorţii, în acelaşi timp în alt colţ al ţării s-a întâmplat o tragedie similară cu un bătrân în vârstă de 84 de ani care a fost lăsat să plece acasa după ce a refuzat internarea. La Acces Direct din 12/03/2015 vom afla ce îi determina pe pacienţi să refuze internarea dar şi ce măsuri trebuie luate în aceste cazuri în care după ce se întâmplă câte o tragedie, vina este purtată dintr-o parte în alta. Nu rataţi aşadar o nouă ediţie a emisiunii Acces Direct de Joi 12 Martie 2015 la Antena 1 unde vom afla şi cum au fost ajutaţi cei patru copii care sunt crescuţi doar de mama lor într-o casă înconjurată de ape şi de terenuri alunecoase. Emisiunea Acces Direct poate fi vizionată integral mai jos pe acest site imediat după difuzare.
UPDATE: Astăzi 12/03/2015 la Acces Direct o echipă a emisiunii a dat de urmele femeii care şi-a părăsit copiii şi acum vrea să îi distrugă pe bătrânii care se îngrijesc de ei. Cu lacrimi în ochi Maria şi Nicu Petraru, bunicii copiilor au venit în platoul emisiunii alături de Simona Gherghe şi au povestit despre greutăţile prin care trec pentru a-i creşte pe cei 4 îngeraşi. Copiii au reuşit să vorbească pentru prima dată după 4 ani cu tatăl lor care este la muncă în Italia. Momentul a fost plin de emoţie iar cei mici au fost foarte bucuroşi. Mai apoi la Acces Direct am urmărit imagini cu fata lui Adrian Minune pe când avea doar 8 ani. Carmen Simionescu a vorbit despre transformările prin care a trecut în ultima perioada şi despre oamenii care i-au influientat pozitiv viaţa şi cariera.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: acces direct online, accs direct 12/03/2015 online, reluare, emisiune completa, acces direct 12 martie 2015

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com