Pagina principala » 2016 » Februarie » 18 » Antena 1 » Emisiunea Acces direct de Joi 18 Februarie 2016 Online
03:23:43
Emisiunea Acces direct de Joi 18 Februarie 2016 Online
Vă reamintim să vizionaţi emisiunea Acces direct de Joi, 18 Februarie 2016, difuzată de la ora 17:00 pe Antena 1. Nu pierdeţi o nouă ediţie alături de Simona Gherghe care vă va prezenţa subiectele principale ale zilei chiar de la ineputul emisiunii. De altfel, vedeţi ce vă rezervă viitorul după ce Camelia va intra în platou şi ne va prezenta horoscopul de mâine. Tot în emisiunea Acces direct din 18.02.2016, veţi vedea ce se întâmplă cu fetiţele din întuneric. Se pare că părinţii vor să îndrepte situaţia sau cel puţin aşa se arată în faţa camerelor, pe când vecinii acuză grav. Aflaţi mai multe astăzi, dar mai ales care este adevărul. Îşi merită Claudia şi soţul ei copii sau ar trebui ca statul să îi ia? Aflaţi toate acestea, dar şi un nou caz incredibil, în această după-amiază. Aşadar, nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Acces direct din 18 Februarie 2016, disponibilă pe A1 de la ora 17:00.

UPDATE: In emisiunea Acces direct de Miercuri, 18 Februarie 2016, am urmarit cum casa fetitelor din intuneric a fost curata complet, dupa 12 ore de munca a unei echipe specialiste. De altfel, am aflat ca fata cea mica a fost dusa la spital unde au aflat ca fetita este subnutrita. De altfel, mama Claudia a fost la cumparaturi, dupa ce a fugit din platou, insa nu pentru fetite, ci pentru ea. Mai apoi, am aflat cum petrece Adrian Minune si familia lui, intr-un paradis care depaseste orice imaginatie. De altfel, Maya i-a surprins din nou pe Misha si Connect-R, dupa ce le-a aratat ca la doar 2 ani stie sa daruiasca, dar ne-a demonstrat si talentul vocal cu o prietena. Zavoranu si iubitul ei au plecat in Germania pentru a-si luat un bolid de lux de 100 mii d euro. Panica la Clejani dupa ce toti au fost in carantina. Viorica si Margherita le-au fost foarte rau, de la zi la zi, au facut febra si alte simptome. Am aflat si despre Israela si sotul ei Liviu ca nu mai gasesc calea de impacare si vor sa divorteze.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: video, online, acces direct de joi, 18.02.2016, Acces direct 18 februarie 2016

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar