Pagina principala » 2015 » Februarie » 19 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Joi 19 Februarie 2015 Online
01:30:00
Emisiunea Acces Direct de Joi 19 Februarie 2015 Online
Nu rataţi emisiunea Acces Direct din 19 Februarie 2015 începând cu ora 17:00 la Antena 1, unde vom afla noi amănunte din cazul lui George, caz care se presupune că ar fi fost muşamalizat de poliţişti, astfel încât să nu se descopere implicarea unui coleg care s-ar face vinovat de tragedie. Tot în emisiunea Acces direct de Joi 19/02/2015 vedem cum decurge viaţa copiilor care au fost aruncaţi în stradă de tatăl care şi-a adus amanta în casă. Fără nici o remuşcare acesta se lăfăie în lux şi nu vrea să se întoarcă acasă chiar dacă copiii jelesc după el. Vasilica, mama copiilor îşi strigă disperarea şi îi cere ajutorul fostului soţ să o ajute să îşi crească copiii. Emisiunea Acces Direct de Joi 19 Februarie 2015 poate fi vizionată online şi la noi pe site mai jos imediat după difuzarea ei.
UPDATE: În Emisiunea Acces Direct din 19/02/2015, am aflat noi detalii din cazul copiilor crescuţi doar de mama lor şi părăsiţi de tatăl care locuieşte acum în Anglia. Cristian a intrat în legătură telefonică în emisiune şi a declarat că a trimis numeroase sume de bani acasă, după care a trimis bani la sora lui ca să cumpere cele necesare copiilor dar concubina s-a a refuzat. Mai apoi am urmărit povestea cutremurătoare a lui Costin Iordache, tânărul care a rămas paralizat după ce maşina condusă de un prieten care era băut a fost făcută bucăţi într-un accident groaznic. El a primit o nouă şansă la viaţă după ce a reuşit să fie salvat dar sansele că el să mai meargă vreodată sunt de 1 la 1000.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: acces direct 19 februarie 2015, acces direct emisiune completa, acces direct 19/02/2015 online, acces direct 19.01.2015 reluare

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com