Pagina principala » 2015 » Martie » 19 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Joi 19 Martie 2015 Online
01:30:56
Emisiunea Acces Direct de Joi 19 Martie 2015 Online
Emisiunea Acces Direct de Joi 19 Martie 2015 continuă cu povestea incredibilă a mamei celor şapte copii care este bătută de soţul ei chiar sub privirile copiilor. Chiar dacă tatăl copiilor declară că nu este violent cu femeia, aceasta aduce dovezi care demonstrează contrariul şi spune că se teme să mai locuiască sub acelaşi acoperiş cu acesta. Tot la Acces Direct din 19/03/2015 vom afla noi detalii despre ceilalţi patru copii care au fost ajutaţi după ce tatăl aflat în Turcia la muncă le trimite numai promisiuni. Oameni cu suflet mare le-au trimis acestora multe cadouri şi au făcut donaţii consistente pentru a-i ajuta pe cei patru îngeraşi să îşi recapete zâmbetul. Emisiunea Acces Direct de Joi 19 Martie 2015 difuzată de Antena 1 începând cu ora 17:00, poate fi vizionată online şi la noi pe site mai jos integral imediat după difuzare.
UPDATE: Astăzi 19/03/2015 la Acces Direct Adrian Minune s-a arătat foarte mândru de fiica sa Carmen care a dat zilele trecute un spectacol incendiar. Chiar dacă este mândru foc de fiica sa, Adrian a menţionat că o va muştrului pentru ţinuta provocatoare pe care tânăra artista a adoptat-o. Mai apoi am avut imagini în exclusivitate cu Betty Salam şi iubitul Cătălin. Cei doi tineri nu se ascund şi arată lumnii întregi cât sunt de îndrăgostiţi. Tot la acces Direct pe finalul emisiunii i-am putut vedea pe cei 7 fraţi care au fugit de mânia tatălui în noua casă, acolo unde au parte de un nou început şi o nouă şansă la o viaţă liniştită.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: acces direct 19 martie 2015 online, emisiune completa, Acces Direct reluare, acces direct 19/03/2015

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com