Pagina principala » 2015 » Februarie » 26 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Joi 26 Februarie 2015 Online
01:30:35
Emisiunea Acces Direct de Joi 26 Februarie 2015 Online
Urmăriţi emisiunea Acces Direct din 26 Februarie 2015 la Antena 1 începând cu ora 17:00 acolo unde Simona Gherghe a pornit o acţiune de proporţii în căutarea agresorului celor doi bătrâni care au fost bătuţi cu bestialitate pentru câţiva lei.
Aflăm cum decurge ancheta în acest caz care a îngrozit o comunitate întreagă şi care sunt informaţiile autorităţilor despre infractorul fără milă care a făcut odioasă faptă. Tot la Acces Direct de Joi 26/02/2015 la Antena 1 aflăm dacă mama care şi-a părăsit copiii şi a fugit cu alocaţia lor, va veni să îşi vadă pruncii şi să le explice de ce nu îi mai vrea.
Nu rataţi aşadar o nouă ediţie emoţionantă a emisiunii Acces Direct de Joi 26 Februarie 2015, emisiune ce poate fi vizionată online mai jos pe site imediat după difuzare.
UPDATE: În emisiunea Acces Direct de astăzi 26/02/2015, cei şapte copii care au rămas fără casă, au fost cu toţii prezenţi în emisiune şi au avut parte de un miracol. Oameni cu suflet mare s-au oferit să îi ajute şi să le facă viaţa mai uşoară. Pe lângă daruri şi sume de bani, Gigi Becali care este închis, a sfidat aroganţa şi nepăsarea clasei politice şi s-a oferit să le cumpere familiei Loba o casă în care aceştia să înceapă o casă nouă. Aşadar familia Loba vor avea unde să locuiască iar tatăl copiilor, domnul Vasile va avea şi un loc de muncă după ce un antreprenor din zonă s-a oferit să îi ofere un serviciu.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: acces direct 26/02/2015 online, acces direct 26/02/2015 reluare, acces direci emisiune completa, acces direct 26 februarie 2015

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com