Pagina principala » 2015 » Aprilie » 2 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Joi 2 Aprilie 2015 Online
02:10:21
Emisiunea Acces Direct de Joi 2 Aprilie 2015 Online
La Acces Direct din 2 Aprilie 2015 la Antena 1 Simona Gherghe ne aduce în direct cele mai interesante subiecte din ţara noastră. Vom vedea povestea copiilor care nu au acces la o viaţă normală după ce tatăl lor a decedat iar mama lor i-a părăsit, aceştia fiind îngrijiţi acum doar de sora lor mai mare. În emisiunea Acces Direct de Joi 02/04/2015 Simona Gherghe îşi propune să le intinda o mâna de ajutor acestora şi să îi ajute astfel încât destinul lor să se schimbe în bine. Tot la Acces Direct vom vedea un nou caz în care este prezentată boala sistemului medical din ţara noastră. Ce caz şocant au mai descoperit reporterii şi cum se poate muri cu zile în ţara noastră datorită unor formalităţi veţi afla vizionând online înregistrarea emisiunii Acces Direct de Joi 2 Aprilie 2015, emisiune ce poate fi vizionată integral mai jos la noi pe site imediat după difuzare.
UPDATE: În emisiunea Acces Direct de Joi 2/04/2015, am putut urmări povestea tristă a unei femei căsătorită cu un bărbat care o terorizează de 20 de ani. Mama Florica nu mai poate îndura bătăile crunte aplicate tatăl bătăuş şi s-a hotărât să îşi ia cei 5 copii şi să îl părăsească pe acesta, care a avut chiar cruzimea să o înjunghie chiar dacă stia că este însărcinată punandu-i viaţa în pericol atât ei cât şi bebeluşului. Doamna Florica a declarat că îi este frică să se întoarcă acasă atât ei cât şi copiilor care tremură de frică când îşi văd tatăl. Mai apoi mama fugară care şi-a părăsit copiii a intrat în direct şi a cerut iertare şi îndurare de la aceştia după ce şi-a văzut copiii la televizor în emisiunea de ieri.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: acces direct 2 aprilie 2015, emisiune completa, cu simona gherghe, acces direct 02.04.2015 online, Acces Direct reluare, acces direct 02/04/2015

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar