Pagina principala » 2015 » Mai » 7 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Joi 7 Mai 2015 Online
00:25:15
Emisiunea Acces Direct de Joi 7 Mai 2015 Online
Nu rataţi Acces Direct de Joi 7 Mai 2015 emisiune în care datorită prezentatoarei Simona Gherghe vom avea acces în direct la cele mai tari subiecte şi cele mai interesante amănunte legate de tot ceea ce este nou în Romnaia. La Acces Direct din 07/05/2015 de la ora 17:00 la Antena 1, vom afla mai multe detalii din trecutul odios şi despre teroarea la care erau supuşi copiii care erau crescuţi în centrele de stat, acolo unde ar fi trebuit să primească o educaţie şi să aibă parte de un trai decent. Şi tot la Acces Direct din 07.05.2015 Simona Gherghe alături de invitaţii ei, va încerca să afle cele mai cumplite adevăruri despre acest caz la care telespectatorii emisiunii vor fi martori. Emisiunea Acces Direct de Joi 7 Mai 2015 va putea fi urmărită online şi la noi pe site unde va fi postată integral chiar după difuzare.
UPDATE: În emisiunea Acces Direct de astăzi 7 Mai 2015 la Antena 1, am auzit mărturia Vasilicai, femeia care a umilit o bătrână din Italia şi care a fost pusă la zid de majoritatea românilor.VAsilica şi-a justificat faptele pe baza faptului că a reacţionat aşa din cauza dorului de copii şi din cauza condiţiilor care le-a îndurat pintre străini. Fostul soţ al Vasilicai, a intrat în direct în legătură telefonică şi a acuzat-o pe aceasta că este o femeie violentă şi că a vrut să îşi vândă fiica. Pe finalul emisiunii Serghei Mizi a făcut un gest faţă de Nicuşor şi i-a făcut cadou un set de culori pentru a-l ajuta în picturile pe care le va realiza pe viitor.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: Acces Direct emisiune full, acces direct 07/05/2015 online, acces direct 07.05.2015 reluare, Acces Direct reluare

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar