Pagina principala » 2015 » Octombrie » 8 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Joi 8 Octombrie 2015 Online
00:14:54
Emisiunea Acces Direct de Joi 8 Octombrie 2015 Online
Urmăriți emisiunea Acces Direct de Joi, 8 Octombrie 2015 începând cu ora 17:00 pe Antena 1 alături de Simona Gherghe. Ziua de astăzi o începem la fel ca de obicei, cu ultimile noutăți din show-biz și cu horoscopul zilnic prezentat de draga noastră Camelia. Un alt caz de ultimă oră ne va șoca ne va întrista ziua. Vom urmări povestea cumplită a unui nou-născut abandonat. O mamă a născut un înger pe care l-a abandonat lângă o gară, într-un șanț. Tot astăzi, 8.10.2015, vom asista la un război monstru! Mama care a vrut să-şi vândă fiul pe 5000 de euro este la un pas de bătaie cu străina care i-a crescut fiul aproape un an.

UPDATE: În emisiunea Acces Direct de astăzi, 8 Octombrie 2015, am văzut cele mai grele momente pentru familia și prietenii Paulei Iacob pentru că, din păcate, avocata a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Tatăl care este acuzat că și-a răstignit fiica și mama care a fugit de frica lui, s-au dezlănțuit după ce s-au privit în ochi. Acuzațiile au curs fără oprire și au tras de copil de parcă era o păpușă fără suflet. Cine minte și cine spune adevărul? Verdictul îl afli astăzi, la Acces Direct. A căzut din picioare și a simțit că se sufocă atunci când l-au luat de la pieptul ei pe Sevi, băiețelul pe care propria lui mamă a vrut să-l vândă pe 5000 de euro. Noaptea în care a trebuit să dea copilul mamei naturale, a fost cea mai grea noapte pentru mama de împrumut. Ce se va alege de viața copilului? Imagini de la despărțire vedeți în exclusivitate numai la Acces Direct.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: admin4 | Tag-uri: acces direct 8.10.2015 online, acces direct 8 octombrie 2015

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com