Pagina principala » 2015 » Februarie » 16 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Luni 16 Februarie 2015 Online
01:30:57
Emisiunea Acces Direct de Luni 16 Februarie 2015 Online
Nu pierdeţi emisiunea Acces Direct de Luni 16 Februarie 2015 la Antena 1 începând cu ora 17:00 acolo unde Simona Gherghe ne va împărtăşi cele mai impresionante poveşti de viaţă ale unor oameni, care speranţa este singurul lucru care îi mai ţine în viaţă. Vom afla noi amănunte din cazul celor trei copii care îşi aşteaptă mama după ce tatăl lor a decedat iar acum sunt crescuţi doar de bunică. Va veni femeia să îi reîntâlnească şi să îi crească după ce i-a părăsit?
Tot la Acces Direct din 16/02/2015 vom afla noi detalii din cazul anchetei de investigaţie pornită prin spitalele din România. Nu rataţi aşadar o nouă ediţie impresionantă în care Simona Gerghe alături de invitaţii săi vor dezbate cele mai fierbinţi cazuri din ţara noastră. Emisiunea Acces Direct de Luni 16 Februarie 2015 poate fi vizionată online integral şi la noi pe site, imediat după difuzarea ei.
UPDATE: Astăzi 16 Februarie 2015 la Acces Direct, am putut urmări povestea impresionantă a Liviei o fată de numai 9 ani care după ce şi-a îngropat mama, viaţă i-a mai dat o lovitură puternică. Acum fata se lupta cu cancerul şi doar o operaţie care costă o avere ar putea salva-o. Tot La Acces Direct l-am văzut pe Jean de la Craiova care a hotărât să se tuneze, dar şi cum a ajuns artistul Pepe să caute prin gunoaie şi chiar să cerşească, toate acestea fiind doar o provocare acceptată, făcută de Liviu Varciu care l-a provocat pe cântăreţ să între în pielea unui paparazzo şi să o urmărească pe Andreea Tonciu.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: acces direct 16 februarie 2015 full, acces direct emisiune completa, acces direct 16.02.2015 online, acces direct 16/02/2015 reluare

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com