Pagina principala » 2015 » Martie » 16 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Luni 16 Martie 2015 Online
01:30:21
Emisiunea Acces Direct de Luni 16 Martie 2015 Online
Urmăriţi emisiunea Acces Direct de Luni 16 Martie 2015 începând cu ora 17:00 pe Antena 1 acolo unde Simona Gherghe va aduce cele mai impresionante cazuri ale unor semeni de ai nostri care au nevoie de ajutor pentru a supravieţui într-o societate care i-a marginalizat şi i-a condamnat să trăiască în sărăcie sau la mila celor din jur. La Acces Direct de Luni 16/03/2015 vom urmări noi cazuri ale unor oameni pe care soarta i-a lovit iar zâmbetul a dispărut treptat de pe chipurile lor. Pe lângă ajutorul din partea telespectatorilor, realizatorii emisiunii lupta să îi reintegreze pe aceştia în societate şi să le facă viaţă mai uşoară astfel încât totul să decurgă normal în vieţile acestora.
Emisiunea Acces Direct de Luni 16 Martie 2015 difuzată de Antena 1 începând cu ora 17:00, poate fi vizionată şi la noi pe site mai jos integral, imediat după difuzare.
UPDATE: În emisiunea Acces Direct din 16/03/2015, Simona Gherghe ne-a prezentat povestea cutremurătoare a unei mame care îşi creşte singură cei patru copii după ce tatăl care este plecat în Turcia nu îi mai ajută şi se pare că i-a părăsit de tot. Bărbatul la rândul sau se scuză şi neagă acuzaţiile aduse de mama copiilor cum că ar fi fost un tată şi un soţ violent. Ba chiar mai mult acesta a declaratca îşi ajută familia numai că în ultima perioada nu prea a avut de lucru. Mai apoi am putut urmări povestea cutremurătoare a nepoatei actorului Ion Haiduc care are cancer osos la piciorul stâng. Tânăra se luptă cu boala şi are mare nevoie de ajutor pentru tratamente şi pentru intervenţie, ceea ce i-a determinat pe realizatorii emisiunii să îi sară în ajutor.


Categorie: Antena 1 | Adăugat de: stifler | Tag-uri: acces direct 16 martie 2015, Acces Direct reluare, acces direct emisiune completa, acces direct 16/03/2015 online

Anunt: Pentru orice fel de problema va rugam sa ne lasati un comentariu mai jos, astfel ne este mult mai usor sa identificam o eventuala problema. In cel mai scurt timp va vom da un raspuns. Multumim !


Total comentarii : 0
avatar
Copyright MyCorp © 2017 Site-ul Tv-PLay.ro va pune la dispozitie ultimele noutati din lumea divertismentului. Informatii si Contact - DMCA Sursa FOTO: Facebook.Com - Sursa VIDEO: Youtube.com si Dailymotion.com