Pagina principala » 2015 » Noiembrie » 16 » Antena 1 » Emisiunea Acces direct de Luni 16 Noiembrie 2015 Online
08:07:52
Emisiunea Acces direct de Luni 16 Noiembrie 2015 Online
Vă invităm să nu rataţi emisiunea Acces Direct de Luni, 16 Noiembrie 2015, disponibilă pe Antena 1 de la ora 17:00. Emisiunea de azi va începe cu noutăţi despre tragedia din Paris, unde au murit peste 100 de oameni, printre care şi români. De altfel, cazul Clectiv nu s-a încheiat, iar pe zi ce trece numărul de morţi creşte şi alte dezvăluiri ies la iveală pe care Simona Gherghe ni le va împărtăşi. Tot în emisiunea Acces direct din 16.11.2015 aflăm ce s-a întâmplat în acest week-end cu Iulia de la Abdracadabra. Dacă tatăl fetiţei a venit, după cum a promis, să se întâlnească cu Iulia şi fetiţa lor în aceste zile, vom vedea astăzi. De altfel, numeroase poveşti din viaţa unor oameni vor fi dezvăluite, după ce am văzut fericirea pe chipul Dorinei, mama care şi-a revăzut copii după mai bine de 20 ani în care i-a căutat. Aflaţi ce caz uimitor va fi desluşit în ediţia de luni, în platoul emisiunii şi cine va fi alături de Simona Gherghe în show-ul ce urmează a fi difuzat pe Antena 1. Aşadar, vă reamintim că emisiunea Acces Direct de Luni, 16 Noiembrie 2015, va fi difuzată pe Antena 1 de la ora 17:00.

UPDATE: In emisiunea Acces direct de Luni, 16 Noiembrie 2015, am urmarit principalele subiecte ale zilei. Cel mai important, insa, a fost majoratul de lux de care a avut parte Fulgy de la Clejani. Acolo, in jur de 400 de invitati si-au facut aparitia, spre uimirea parintilor baiatului, devenit barbat. Ionita de la Clejani ne-a dezvaluit ca i-a cumparat masina fiului lor, insa nu ii va da bani de benzina. De altfel, imagini de la mega petrecerea unde toata lumea s-a distrat, insa au fost si momente de tensiune. Se pare ca iubita lui Fulgy sa deranjat-o rau pe Viorica de la Clejani, fapt care a facut-o sa spuna ca o va lua de urechi. Insa, supararea nu a tinut mult si petrecerea a continuat fara nici o urma de suparare. Nelipsita a fost si Daniela Crudu, care a incins atmosfera la majoratul de la Clejani. Tot la aceasta petrecere si-a facut aparitia si Betty Salam, impreuna cu iubitul ei, care au fost dispusi sa ne povesteasca totul despre relatia fericita de care au parte.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: 16.11.2015, online, acces direct 16 noiembrie 2015

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar