Pagina principala » 2015 » Aprilie » 20 » Antena 1 » Emisiunea Acces Direct de Luni 20 Aprilie 2015 Online
00:30:44
Emisiunea Acces Direct de Luni 20 Aprilie 2015 Online
Nu pierdeţi Acces Direct de Luni 20 Aprilie 2015 de la ora 17:00 la Antena 1 emisiune în care vom avea acces în direct la cele mai importante detalii în exclusivitate despre cauzele decesului Mărioarei Zvoranu, mama Oanei. Tot la Acces Direct din 20/04/2015 vom află dacă Oana Zăvoranu va dori să facă declaraţii despre comportamentul său şi despre deciziile care le-a luat înainte de a o înmormânta pe mama sa, atunci când a ţinut-o pe mama mamei sale la poarta cimintirului şi nu i-a permis să între să o vadă. Ce are vedeta de declarat dar şi alte subiecte interesante pe care le va aduce Simona Gherghe pentru a fi analizate şi discutate împreună cu invitaţii săi le veţi putea afla vizionând emisiunea Acces Direct de Luni 20 Aprilie 2015 de la ora 17:00 la Antena 1, sau vizionând înregistrarea emisiunii Online mai jos pe acest site, care va fi disponibilă integral, chiar imediat după difuzare.
UPDATE: În emisiunea Acces Direct de astăzi 20 Aprilie 2015, Simona Gherghe a prezentat-o pe Oana Zăvoranu aşa cum arată ea după tragedie. Bruneta şi-a cerut scuze pentru comportamentul ei din ultima perioada faţă de toţi cei care au fost jigniţi de ea. Aceasta a vorbit deschis despre conflictul care îl are cu fratele vitreg al mamei sale şi despre tot ce are ea împotriva fratelui vitreg al răposatei. Mai apoi în platoul emisiunii a venit mama Mărioarei Zăvoranu care a povestit despre umilinţa pe care a îndurat-o cât a stat la poarta cimintirului până să îşi vadă fata. Oana şi-a cerut iestare mamei sale şi a declarat că abia acum şi-a dat seama cum este să fii orfană şi că regretă toate disputele cu mama sa.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: Acces Direct emisiune full, acces direct 20/04/2015 online, acces direct 20.04.2015 reluare, cu simona gherghe, acces direct 20 aprilie 2015

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar