Pagina principala » 2016 » Februarie » 22 » Antena 1 » Emisiunea Acces direct de Luni 22 Februarie 2016 Online
08:00:40
Emisiunea Acces direct de Luni 22 Februarie 2016 Online
Nu uitaţi să urmăriţi emisiunea Acces direct de Luni, 22 Februarie 2016, difuzată de la ora 17:00 pe Antena 1. Ediţia de astăzi vă aduce noi dezvăluiri incredibile, iar Simona Gherghe ne va spune ce decizie s-a mai luat împotriva Antenei, de la ANAF. Mai apoi, emisiunea va continua cu noi veşti de la vedetele din lumea mondenă, unde lucrurile nu stau niciodată în loc. Tot în emisiunea Acces direct din 22.02.2016, aflaţi ce se mai întâmplă în viaţa fetiţelor din întuneric, ce ne va mai dezvălui mama, dacă a fost o bună casnică şi o bună mama pentru cele două micuţe, dar şi dacă tatăl acestora s-a întors acasă, după ce a fugit sub ochii tuturor. De asemenea, vedeţi povestea celor 9 micuţi şi a părinţilor lor, cărora viaţa li s-a schimbat după un crunt accident. Gazda emisiunii ne va mai aduce un caz incredibil de această dată, însă despre ce este vorba veţi afla uramrind show-ul. Aşadar, nu pierdeţi să vizionaţi emisiunea Acces direct din 22 Februarie 2016, disponibilă de la ora 17:00 pe A1.

UPDATE: In emisiunea Acces direct de Luni, 22 Februarie 2016, am urmarit imagini cu Oana Zavoranu care si-a cheluti o parte din avere pentru o masina de 100 mii de euro, iar mai apoi aceasta si-a facut cumparaturi de mii de euro de la Berlin, aur si imbracaminte originala. De altfel, o poveste trista in care o familie formata de o mama si trei copii a fost dezvaluita astazi. Astfel, Elena, mama acestora, ne dezvaluie ca tatal fetitelor le-a parasit pe toate, lasandu-le cu datorii enorme dar si aproape ca in strada. Se pare ca povestea lor pare sa fie desprinsa dintr-un cosmar, unde barbatul le teroriza pe toate, le batea, le chinuia. De altfel, barbatul dezvaluie despre noua lui familie. Corina a intrat in platou pentru a ne canta noul sau hit, "Neprevazut", in direct. Inaine de toate, aceasta ne-a dezvaluit despre viata ei personala. De altfel, am aflat ca mama celor doua fete din intuneric vrea sa le dea pe fetitelor lor. De altfel, Mara Banica i-a pus la incercare pe parinti si le-a transmis ca va cumpara fetitele, iar mama parea sa fie de acord sa o dea pe Nicoleta in schimbul unei sume de bani anuala.


Categorie: Antena 1 | Tag-uri: video, acces direct 22 februarie 2016, 22.02.2016, online

Anunt: Va invităm şi să comentaţi cele mai interesante subiecte din emisiunile voastre preferate, acum este mult mai uşor să lăsaţi un comentariu !


Total comentarii : 0
avatar